Πρωταθλητές οι Αργοναύτες στο παιδικό

13/06/2012 - 11:16

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και την ημέρα των Τελικών του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ οι μικροί ποδοσφαιριστές κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων της Λήμνου που βρέθηκαν στις κερκίδες για να τους παρακολουθήσουν.

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Αργοναύτες, που κέρδισαν στο μεγάλο τελικό τον Ηρακλή Ατσικής με 4-1. Για τους νικητές σκόραραν οι Κ. Πετρέλης, Γ. Πλαφάς, Σ. Βακιρτζής και Α. Ζερβός, ενώ το γκολ των ηττημένων πέτυχε ο Η. Ζαγούδης. Στο μικρό τελικό η Ηφαιστία Κοντοπουλίου κέρδισε με σκορ 3-1 τον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου, κατακτώντας την τιμητική 3η θέση της διοργάνωσης.

Ακολούθησε η απονομή μεταλλίων και μυπέλλων σε όλες τις ομάδες. Καλύτερος τερματοφύλακας του Πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Χρ. Καραγιάννης των Αργοναυτών και MVP ο Αν. Ζερβός, της ίδιας ομάδας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους παράγοντες, τους προπονητές και κυρίως τους μικρούς ποδοσφαιριστές για την άψογη συμπεριφορά και το ήθος που επέδειξαν στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι διοργανωτές μάλιστα με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τους διαιτητές κ. Π. Γλύτζο, κ. Γ. Παρούση και κ. Δ. Παπαγεωργίου του Συνδέσμου Λήμνου για την πολύ καλή διαιτησία τους στα παιχνίδια.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ:

1. Α.Σ. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

2. Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΤΣΙΚΗΣ

3. Α.Ο. ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙΟΥ

4. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

5. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ Ν. ΚΟΥΤΑΛΗΣ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey