Κυπελλούχος ο Άρης Μούδρου! [pics & vid]

09/03/2013 - 13:05 Τελευταία τροποποίηση στις 09/03/2013 - 14:47

Limnos_Telikos_Kypellou_2013_Aris_Moudrou2Τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο Άρης Μούδρου στον τελικό του Κυπέλλου Λήμνου, νικώντας τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου που ήταν και το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, κατακτώντας έτσι το τρόπαιο έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας, παρουσία αρκετών φιλάθλων και από τις δύο ομάδες, με τους φίλους του Άρη ωστόσο να κλέβουν την παράσταση δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα με καπνογόνα, τύμπανα και συνθήματα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού ήταν ένας παλιός γνώριμος των Μυτιληνιών και συγκεκριμένα του Αιολικού, ο Αλέξης Ραμαντάνης που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στο γειτονικό νησί και σημείωσε δύο γκολ, έχοντας και μια ασίστ, παίρνοντας ουσιαστικά την ομάδα του από το... χέρι και οδηγώντας τη στη νίκη με 3-1 και παράλληλα στο τρόπαιο.

Limnos_Telikos_Kypellou_2013_Aris_MoudrouΤο σκορ άνοιξε στο 35ο λεπτό, όταν ο Ραμαντάνης έκανε την ατομική προσπάθεια και έβγαλε μόνο στα πλάγια τον Καλανίδη, που από δύσκολη θέση έκανε το 1-0. Στην επανάληψη ο Κεραυνός προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως οι παίκτες του Άρη Μούδρου ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και διατηρούσαν με άνεση το προβάδισμα.

Ώσπου ο Ραμαντάνης ανέλαβε ρόλο εκτελεστή και με δύο προσωπικά τέρματα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας, κάνοντας αρχικά το 2-0 και λίγο αργότερα το 3-0! Το μόνο που κατάφερε ο Κεραυνός ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον 16χρονο Κώστα Πατρώνια στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα και κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς οι παίκτες του Άρη Μούδρου σήκωσαν το τρόπαιο, παίρνοντάς το από τα χέρια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου Κώστα Αδαμίδη. Λίγο νωρίτερα, ο Αλέξης Ραμαντάνης είχε βραβευτεί ως πολτιμότερος παίκτης του τελικού.

Άξιο αναφοράς και το τελετουργικό πριν την έναρξη του αγώνα, με τον γυμναστή του τμήματος στίβου της ΑΕ Λήμνου κ. Καλύβα να πηδά με αλεξίπτωτο πλαγιάς από το ύψωμα του Αγίου Αθανασίου και μετά από μια σύντομη βόλτα πάνω από το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας να προσγειώνεται στη σέντρα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του τελικού στο Κύπελλο Λήμνου

Limnos_Telikos_Kypellou_2013_Keravnos_ArisLimnos_Telikos_Kypellou_Tropaia_2013

Limnos_Telikos_Kypellou_2013_Aris_Moudrou3Limnos_Telikos_Kypellou_2013_Aris_Fans

 

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και την απονομή του τροπαίου

{youtube}7zivk5v2tN8{/youtube}

Πηγή φωτό και βίντεο: ΓΠΣ Άρης Μούδρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey