Έτοιμος για όλα ο Κεραυνός Αγ. Δημητρίου!

12/04/2013 - 10:50 Τελευταία τροποποίηση στις 12/04/2013 - 11:24

Keravnos_Agiou_Dimitriou_panigyriko_2012_13Η μεγάλη ώρα της φετινής αγωνιστικής περιόδου πλησιάζει για τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου, που έρχεται στη Μυτιλήνη με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου στον υπέρ-τελικό της ΕΠΣ Λέσβου, κόντρα στην Αναγέννηση Γέρας.

Οι πρωταθλητές Λήμνου, που εντυπωσίασαν όλη τη χρονιά φτάνοντας στον εντυπωσιακό απολογισμό των 28 νικών σε ισάριθμα ματς, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ στο γειτονικό νησί, αναχωρούν τα ξημερώματα με προορισμό τη Μυτιλήνη, όπου το πρωί της Κυριακής (11:00) θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής ο τελικός με αντίπαλο τους Γεραγώτες.

Η ομάδα του Δημήτρη Κουκάκη, παλαίμαχου Λημνιού ποδοσφαιριστή του Αχαρναϊκού, δηλώνει καθ' όλα έτοιμη για το μεγάλο ματς. Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και με την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, φέρνει μαζί της στη Λέσβο και περίπου 20 φιλάθλους της, οι οποίοι θα της συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που κάνει για ένα ακόμα τρόπαιο, αυτή τη φορά με διπλή σημασία.

Και αυτό γιατί εκτός του τίτλου, κρίνεται ταυτόχρονα η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου της νέας Γ' Εθνικής με αντιπάλους τους πρωταθλητές Κυκλάδων, Σάμου και Χίου (Κανάρης Νενήτων) σε ένα αγωνιστικό πρόγραμμα πιο βατό από ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Κεραυνός επέστρεψε στο θρόνο του πρωταθλητή στη Λήμνο έπειτα από τρία χρόνια (2008-09), σπάζοντας το σερί του Ηρακλή Ατσικής. Τελευταία φορά που η ομάδα του Αγίου Δημητρίου επικράτησε σε αντίστοιχο τελικό της ΕΠΣ Λέσβου ήταν τη σεζόν 1991-92, όταν είχε κατακτήσει την άνοδο για τη Δ' Εθνική. Οι άνθρωποι του Κεραυνού επιθυμούν διακαώς να επανάλαβουν αυτό το κατόρθωμα και σε αυτό θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει ένας Μυτιληνιός, ο Δημήτρης Τρακέλλης, πρώην παίκτης του Αιολικού και της ΑΕΛΚ Κ20, που σπουδάζει στη Λήμνο και μετράει φέτος 14 γκολ με τα χρώματα της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey