Γιορτή με Ρότσα στη Λήμνο!

18/04/2013 - 14:37 Τελευταία τροποποίηση στις 18/04/2013 - 15:19

rotsa_sepl_limnosΟ Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου, στην προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη και βελτίωση των αθλητικών υποδομών και του οράματος του να αναδείξει το φίλαθλο πνεύμα του ποδοσφαίρου στην πολιτιστική και κοινωνική του διάσταση, διοργανώνει στις 20, 21 και 22 Απριλίου τριήμερη γιορτή ποδόσφαιρου με επίσημο προσκεκλημένο τον βετεράνο άσο του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο κ. Ρότσα, συνοδευόμενος από τον Ν. Μάλλιαρη, πρώην γ.γ. του ΠΣΑΠ και μέλος του FC Barcelona, θα έχουν συνάντηση με τους φορείς της Λήμνου, καθώς και με τον δήμαρχο, τον Μητροπολίτη, τον Στρατιωτικό διοικητή και άλλες αρχές του τόπου.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με τους κατοίκους του νησιού για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον πολιτιστικό και εκπαιδευτικό του ρόλο στη διαμόρφωση της κοινωνίας. Τέλος, ο κ. Ρότσα θα είναι ο κύριος ομιλητής σε σεμινάριο προπονητικής με καλεσμένους τους προπονητές και τους παίκτες των τοπικών ομάδων.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι προσκεκλημένοι θα παραβρεθούν σε τοπικούς αγώνες ποδοσφαίρου παίδων, νέων και ανδρών, όπου θα βραβευτεί και ο πρωταθλητής Λήμνου Κεραυνός Αγίου Δημητρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey