Ξεκίνησε η Γιορτή στη Λήμνο

20/04/2013 - 11:04 Τελευταία τροποποίηση στις 20/04/2013 - 11:21

rotsa_sepl_limnosΟ Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου, στην προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη και βελτίωση των αθλητικών υποδομών και του οράματος του να αναδείξει το φίλαθλο πνεύμα του ποδοσφαίρου στην πολιτιστική και κοινωνική του διάσταση, διοργανώνει στις 20 και 21 Απριλίου διήμερη γιορτή ποδόσφαιρου με επίσημο προσκεκλημένο τον βετεράνο άσο του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί με αγώνα ακδημιών (11:00) ανάμεσα σε Ατσική και Αργοναύτες. Στις 6 το απόγευμα θα δοθεί η έναρξη του σεμιναρίου προπονητικής με ομιλητή τον Αργεντίνο προπονητή πλέον, που θα πραγματοποιηθεί στα ΘΕΡΜΑ SPA. Θέμα του η προετοιμασία των ομάδων κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Η είσοδος είναι ελεύθερη στα μέλη του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου, στους προπονητές και τους διοικούντες των ομάδων, ενώ όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να παραβρεθούν θα επιβαρυνθούν με 5€. Tο βράδυ στις 21:00, στο Εστιατόριο ROMEO θα λάβει χώρα η χοροεσπερίδα του ΣΕΠΛ με ζωντανή μουσική

Το πρωί της Κυριακής, το σεμινάριο θα συνεχιστεί στο Ξενοδοχείο ΛΗΜΝΟΣ στο λιμάνι της Μύρινας, με ομιλία του Χουά Ραμόν Ρότσα και θέμα το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο πολιτιστικός και εκπαιδευτικός του ρόλος στην κοινωνία μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το μεσημέρι στις 15:30 στο Στάδιο Μύρινας θα διεξαχθεί ο αγώνας των ομάδων κάτω των 20 ετών μεταξύ της Ανατολικής και Δυτικής Λήμνου. Στη συνέχεια, με ώρα έναρξης τις 17:00, ο πρωταθλητής Λήμνου Κεραυνός Αγίου Δημητρίου θα αντιμετωπίσει τη Μικτή ΣΕΠΛ και αμέσως μετά θα γίνει η απονομή του τίτλου για τη φετινή Α' Κατηγορία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey