Πρόεδρος στην επιτροπή Μικτών ομάδων ποδοσφαίρου γυναικών ο Νίκος Χρόνης

09/11/2023 - 10:43 Τελευταία τροποποίηση στις 09/11/2023 - 17:46

Ο Νίκος Χρόνης είναι ο πρώτος πρόεδρος της νεοσύστατης επιτροπής της μικτής ομάδας γυναικών Λέσβου.

Από την αρχή του έτους έχει εγκριθεί από την Ε.Ε της ΕΠΟ μετά από εισήγηση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών, η διεξαγωγή για πρώτη φορά φέτος πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων γυναικών, όπως γίνεται κάθε χρόνο για συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες αγοριών. Η ΕΠΟ έχει ενημερώσει επίσημα όλες τις Ενώσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά για τη διεξαγωγή αναπτυξιακών πρωταθλημάτων κορασίδων Κ15, στο οποίο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσα κορίτσια έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους. Η ΕΠΣ Λέσβου έχει διενεργήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη συμμετοχή της Μικτής ομάδας Λέσβου στο παραπάνω πρωτάθλημα, ωστόσο ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του. Σημειώνεται δε ότι πρέπει να συμπληρωθεί συγκεκριμένος αριθμός ομάδων, έτσι ώστε να είναι εφικτή η διεξαγωγή του πρωταθλήματος και γι' αυτό τον λόγο δίνεται η δυνατότητα στον σχηματισμό ομάδων με τη συνεργασία δύο Ενώσεων.

Ο πρόεδρος της επιτροπής υποδομών Νίκος Χρόνης, ο οποίος έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια την ΕΠΣ Λέσβου επιτυχώς σε νευραλγικά πόστα, ανέλαβε και την προεδρία στην επιτροπή μικτών ομάδων γυναικών. Μια νέα πρόκληση για τον ίδιο, ο οποίος διαθέτει σίγουρα την εμπειρία και τις γνώσεις για να φέρει εις πέρας και αυτή την αποστολή. Η νεοσύστατη επιτροπή είναι τριμελής και συμμετέχουν επίσης ο Θανάσης Μοσχονησιώτης και ο Γιώργος Καραθανάσης, όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου την Τρίτη 7 Νοεμβρίου. 

Τέλος, συγκροτήθηκε και η επιτροπή υποδομών της ΕΠΣΛ. Πέρα από τον Νίκο Χρόνη, στην επιτροπή συμμετέχουν ο Παναγιώτης Γιαννίκος ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και ως μέλη οι Γιάννης Πίνης, Γιώργος Ψάνης και Πέτρος Βοσκόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey