Ιστορική νίκη για την Μικτή ομάδα Κορασίδων Λέσβου

07/03/2024 - 13:15 Τελευταία τροποποίηση στις 07/03/2024 - 14:07

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων γυναικών κατέκτησε η Μικτή ομάδα της Λέσβου την Πέμπτη 7 Μαρτίου.

Η ομάδα της ΕΠΣ Λέσβου αντιμετώπισε για την 3η αγωνιστική εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα Κ15 της Εύβοιας και πήρε τους τρεις βαθμούς με δύο τέρματα της Βογιατζή, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Οι ποδοσφαιρίστριες της Λέσβου σε ακόμη μια αναμέτρηση έβγαλαν πολύ καλά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια ιστορική νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα που κι εκείνη δημιούργησε από την πλευρά της κάποιες καλές ευκαιρίες.

Βαθμολογία

ΕΠΣ Αθηνών 6 10-0

ΕΠΣ Λέσβου 3 2-3

ΕΠΣ Ευβοίας 0 0-9

 Σε δήλωση του στο sportlesvos ο πρόεδρος της επιτροπής Μικτής ομάδας Γυναικών Νίκος Χρόνης αναφέρει: «Το σημερινό αποτέλεσμα είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών μας μπροστά σε αυτή τη νέα πρόκληση. Συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες μας, στους προπονητές και σε όλους που βρίσκονται δίπλα μας. Το ποδόσφαιρο γυναικών στη Λέσβο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και είμαι βέβαιος ότι τα επόμενα χρόνια θα ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες στιγμές.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey