Γιώργος Κομνηνός και Θοδωρής Παπαδημητρίου στους πάγκους των Μικτών ομάδων Λέσβου

22/11/2023 - 21:17 Τελευταία τροποποίηση στις 22/11/2023 - 21:29

Η ΕΠΣ Λέσβου αποφάσισε επίσημα την πρόσληψη των δύο προπονητών για τις Μικτές ομάδες Κ16 και Κ14 ενόψει των νέων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Μετά το επιτυχημένο πέρασμα του στο παρελθόν από τους πάγκους των Μικτών ομάδων, ο Γιώργος Κομνηνός επιστρέφει για 4η φορά στο ίδιο πόστο, αναλαμβάνοντας να καθοδηγήσει τους ποδοσφαιριστές της Κ16. Νέο πρόσωπο στον πάγκο της Κ14 ο έμπειρος επίσης Θοδωρής Παπαδημητρίου, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά την θέση του τεχνικού στις Μικτές ομάδες.

Το ΔΣ της ΕΠΣΛ αποφάσισε στη συνεδρίαση της Τετάρτης 22/11 επίσημα την πρόσληψη των δύο προπονητών, οι οποίοι ήταν και οι μόνοι! που εξέφρασαν ενδιαφέρον για τις Μικτές ομάδες, καταθέτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά. Από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου έχουν προγραμματιστεί και οι πρώτες προσκλήσεις σε προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τα ροστερ των ομάδων. 

Mία αναμφίβολα μεγάλη πρόκληση για τους δύο προπονητές και ένα δύσκολο έργο συνάμα που καλούνται να φέρουν εις πέρας, μετά την ομολογουμένως μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε, αφού βρισκόμαστε ήδη στα τέλη του Νοέμβρη. Αξιοσημείωτο σίγουρα και το γεγονός ότι από την ΕΠΟ δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμη οι σχετικές προκηρύξεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey