Κομνηνός-Παπαδημητρίου: «Πιστεύουμε στους παίκτες μας, μπορούμε την πρόκριση» (video)

20/01/2024 - 18:50 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2024 - 19:10

Λίγες ημέρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα στο νέο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, οι Μικτές ομάδες Λέσβου Κ14 και Κ16 συνεχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους.

Η Λέσβος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 13ου ομίλου είχε ρεπό. Την δεύτερη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στη Ρόδο την ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Αρχικά, οι αγώνες είχαν οριστεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, όμως λόγω του απαγορευτικού απόπλου, το πρόγραμμα των αγώνων τροποποιήθηκε. Συγκεκριμένα, οι αποστολές των ομάδων της Λέσβου θα αναχωρήσουν ακτοπλοϊκώς την Πέμπτη 25/1 και αναμένεται να φτάσουν από τον Πειραιά στη Ρόδο το Σάββατο 27/1. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής των ομάδων στην Αθήνα την Παρασκευή και μέχρι τη αναχώρηση τους για τη Ρόδο, έχει προγραμματιστεί η επίσκεψη τους στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP Arena.

Στην κάμερα του sportlesvos μίλησαν οι δύο προπονητές των Μικτών ομάδων, Γιώργος Κομνηνός και Θοδωρής Παπαδημητρίου. Οι προπονητές ανέφεραν ότι παρά την καθυστερημένη έναρξη της όλης διαδικασία και κυρίως των προπονήσεων, πιστεύουν στους παίκτες τους και μπορούν να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο πρόκρισης.

Ο προπονητής της Κ14 Θοδωρής Παπαδημητρίου ανέφερε ότι, οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται στις προπονήσεις και στην προσπάθεια που κάνουν όλοι μαζί αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Συμπλήρωσε δε ότι μέσα από τη σωστή συνεργασία των ομάδων που αγωνίζονται οι παίκτες με τις Μικτές, θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για όλους. Σχετικά με τις ομάδες του ομίλου σημείωσε ότι, η ΕΠΣ Δωδεκανήσου θεωρείται φαβορί, όμως η Λέσβος και οι Κυκλάδες μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Επίσης, υπογράμμισε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει τους παίκτες να αναδειχθούν, να διαφημιστεί η Λέσβος ως νησί μέσα από τις Μικτές και στο τέλος να μείνει ένα σωστό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Κομνηνός με τη σειρά του τόνισε, ότι ξεκίνησε όντως καθυστερημένα η προετοιμασία των ομάδων και επιπλέον υπάρχουν τραυματισμοί και ιώσεις που ταλαιπωρούν κάποιους παίκτες, όμως γνωρίζει καλά τις δυνατότητες όλων των ποδοσφαιριστών και πιστεύει σ’ αυτούς. Επιπλέον, υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές και από τη Λήμνο που θα βοηθήσουν σημαντικά. Για την πρόκριση είπε, πως όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, αυτές που παίζουν εντός έδρας ίσως έχουν το πλεονέκτημα, όμως η Λέσβος μπορεί να τα καταφέρει. Ακόμη, ανέφερε ότι πολλές φορές αυτές οι αναμετρήσεις κρίνονται από τα λάθη των ποδοσφαιριστών και όχι από τη δημιουργία. «Η εμπειρία μου στις Μικτές αυτό μου έχει δείξει. Όποια ομάδα μετριάσει τα λάθη της, έχει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.»

Τέλος, ο κ. Κομνηνός μίλησε για το φετινό σύστημα διεξαγωγής των αγώνων στις έδρες των ομάδων. Πιστεύει ότι είναι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που συγκεντρωνόταν για 10 ημέρες σε ένα νησί όλες οι ομάδες. Στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στου αγώνες, οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν ξανά και να διορθώσουν ίσως κάποιες αδυναμίες.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις των δύο προπονητών:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey