«Στηρίζουμε την προσπάθεια των Μικτών ομάδων»

23/01/2024 - 14:06 Τελευταία τροποποίηση στις 23/01/2024 - 14:51

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Λέσβου με αφορμή τον πρώτο αγώνα των Μικτών ομάδων την Κυριακή 28/1.

Ο σύνδεσμος αναφέρει στην ανακοίνωση, ότι στηρίζει την προσπάθεια των προπονητών και της ΕΠΣ Λέσβου. Επίσης, εύχεται στους ποδοσφαιριστές να διακριθούν και να αγωνίζονται πάντα πλαίσια του fair play και του ευ αγωνίζεσθαι. Αναλυτικά:

«Η ΕΕ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου του Ν. Λέσβου, με την ευκαιρία του ταξιδιού των Μικτών Ομάδων (κ14 και κ16) στην Ρόδο για την 2η αγωνιστική, αλλά την ουσιαστική έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους, ευλογούμε και στηρίζουμε την προσπάθεια των προπονητών, των μικρών ποδοσφαιριστών, αλλά και της ΕΠΣΛ, που αποτελούν τους πρεσβευτές του τοπικού ποδοσφαίρου, να επιστρέψουν στις παλιές δόξες του παρελθόντος, όταν είχανε φτάσει ακόμη και στην κορυφή, κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στους συνάδελφους προπονητές που έχουν επωμισθεί το δύσκολο έργο της καθοδήγησης, ευχόμαστε να είναι δίκαιοι και προσηλωμένοι στο έργο τους ώστε ανάλογα με την θέση τους να επιτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντά τους και σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στον μικρό αυτό μαραθώνιο αγώνων, που είναι και οι πρωταγωνιστές, να είναι υγιείς, χωρίς τραυματισμούς και να είναι πάντα στα πλαίσια του fair play και του ευ αγωνίζεσθαι.

Στους ανθρώπους δε της ΕΠΣΛ, που είναι οι διαχειριστές αυτής της προσπάθειας, ευχόμαστε φώτιση, και να είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους και να επιτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντά τους.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey