Η ΑΕΚ Β «φρέναρε» στο 94' την ΑΕΛ

30/03/2024 - 19:24 Τελευταία τροποποίηση στις 30/03/2024 - 19:35

Στην κόντρα της ΑΕΚ Β με την ΑΕΛ που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής των play offs της Super League 2, κερδισμένος βγήκε ο Λεβαδειακός.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης κατάφερε πάρει την ισοπαλία 3-3 με την ομάδα της Λάρισας στο κατάμεστο «Σεραφείδιο» χάρη σε ένα τέρμα του Τιεϊ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε καθόλου στην ΑΕΛ αλλά ήταν το απόλυτο δώρο στον Λεβαδειακό, ο οποίος βλέπει τη διαφορά του από αυτή να ανεβαίνει στους 4 βαθμούς, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ΑΕΚ Β ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι στο 44ο λεπτό με τον Μαχαίρα. Ωστόσο, η ΑΕΛ κατάφερε να αντιδράσει και μάλιστα γρήγορα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Παπαγεωργίου έκανε το 1-1, και έκανε την ανατροπή στο 57’ με τον Πεντρόσο. Στο 75 ο Ζίνι έκανε το 2-2 για την ΑΕΚ Β, αλλά και πάλι η ΑΕΛ με τον Βλιόρα πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Το παιχνίδι ήταν στις καθυστερήσεις οι παίκτες της ΑΕΛ ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν τη νίκη, όμως αυτό δεν συνέβη καθώς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τιεϊ έκανε το 3-3 για την ΑΕΚ Β.

Ο Λεβαδειακός από την δεύτερη αγωνιστική των play offs έχει καταφέρει να βρεθεί στο +7 από την ΑΕΛ και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Super League. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε και της Νίκης Βόλου με 2-0 με σκορερ τους Νίκα και Συμελίδη και έφτασε τους 34 βαθμούς, με τους «βυσσινί» να έχουν 27.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των play offs της SL2 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των play outs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play offs

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play outs

sportfm/gazzetta

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey