Τεράστια νίκη του Καμπανιακού στην Καρδίτσα!

30/03/2024 - 19:37 Τελευταία τροποποίηση στις 30/03/2024 - 19:51

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Super League 2 πέτυχε ο Καμπανιακός 0-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε στους 15 βαθμούς και μπλέκει σε μπελάδες όσο αφορά την παραμονή της στην Super League 2. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Φροσύνης στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Καμπανιακός θα μπορούσε να κάνει και το 0-2 αλλά το σουτ του Τότσκα στο 86ο λεπτό κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Τσέλιου.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και αυτό φάνηκε από την αρχή του αγώνα. Ασύνδετοι, άτολμοι, δεύτεροι πάντα στις προσωπικές μονομαχίες, ανύπαρκτοι επιθετικά, έκαναν τον Καμπανιακό που τον είχαν κερδίσει πριν λίγες εβδομάδες στην έδρα του και μάλιστα άνετα, να μοιάζει με ομάδα… πρωταθλητισμού!

Ισοπαλία για Ηρακλή και Κοζάνη

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας του Ηρακλή με την Κοζάνη. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των play Outs. Στα του αγώνα τα πάντα κρίθηκαν στο 2ο ημίχρονο, καθώς το πρώτο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Ο Ηρακλής προηγήθηκε με τον Γκμπενιόν στο 49', για να κάνει στο 70' ο Σουλιώτης το 1-1 για την Κοζάνη.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των play offs της SL2 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των play outs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play offs

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play outs

gazzetta/mikriliga

 
 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey