Παρέμεινε στην κορυφή ο Εθνικός

11/11/2010 - 13:47

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική με τον Εθνικό να κερδίζει δύσκολα 2-1 τα Λιονταράκια και να συνεχίζει στην κορυφή. Νίκη κορυφής πήρε στα Πάμφιλα και ο Αίας, υποχρεώνοντας σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα τον Ερμή (2-0) που έχασε και άλλο έδαφος. Την μοναξιά της δεύτερης θέσης απολαμβάνει ο Παλλεσβιακός που ξεπέρασε εύκολα την ουραγό Αναγέννηση με 3-0.

Λιονταράκια-Εθνικός 1-2


Ο Εθνικός δεν είχε καλή απόδοση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Λιονταράκια στο γήπεδο της Μόριας αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει το σπουδαίο τρίποντο. Τα Λιονταράκια κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τέρμα που πέτυχε ο Παπαγιάννης 1-0. Το τέρμα αυτό φαίνεται ότι ξύπνησε από τον λήθαργο στον οποίο είχαν πέσει οι παίκτες του Σπέρκου και απάντησαν άμεσα με ωραίο γκολ του Τάκη Βαλσάμη ισοφαρίζοντας σε 1-1.Ο ίδιος παίκτης ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας και το δεύτερο τέρμα του Εθνικού που του έδωσε στο τέλος την νίκη και την πρωτιά και σε αυτή την αγωνιστική.

Ερμής-Αίας 0-2


Δυνατός αποφασιστικός και σωστά στημένος στο γήπεδο ο Αίαντας υποχρέωσε σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα τον Ερμή κερδίζοντάς τον μέσα στο ίδιο του το σπίτι με 2-0 και έβαλε τις βάσεις να κτυπήσει την άνοδο. Η ομάδα του Ξενοφώντα Χαραλαμπή ήταν αυτή που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες αν και έπαιζε από το 7΄  με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κατωτριώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 0-0 και η εικόνα άλλαξε στην επανάληψη. Όσο ο χρόνος κυλούσε και το γκολ δεν ερχόταν από την γηπεδούχο ομάδα αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αγχώσει τους παίκτες του Ερμή που άνοιξαν το παιχνίδι περισσότερο για να βάλουν το γκολ που θα τους έδινε την νίκη. Αυτό το πλήρωσαν στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο με τον Πάστο να εκτελεί φάουλ και ο Γκρέκας από κοντά να νικά τον Βουτζούλια δίνοντας το προβάδισμα στον Αίαντα. Η νίκη σφραγίστηκε λίγο πριν το τέλος όταν ο Πάστος πέτυχε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του που πανηγύρισε μια μεγάλη και σημασίας νίκη.

Παλλεσβιακός-Αναγέννηση 3-0


Ο Παλλεσβιακός πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα στην αναμέτρηση με την ουραγό της βαθμολογίας ομάδα της Αναγέννησης Αγιάσου με σκορ 3-0 και καλοβλέπει την κατάκτηση της κορυφής. Το έργο των παικτών του Παλλεσβιακού ήταν αρκετά εύκολο και η νίκη κατακτήθηκε από το πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκε με 2-0. Ο Ευαγγελινός άνοιξε το σκορ και ο Κροτσίδας τα διπλασίασε λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο. Το τρίτο τέρμα πέτυχε ο Κουρουβακάλης το οποίο μάλιστα ήταν και το καλύτερο με δυνατό σουτ μακριά από την εστία της φιλοξενούμενης ομάδας με την μπάλα να κτυπάει στο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα.
Τα άλλα δύο  παιχνίδια είχαν διεξαχθεί πριν ξεκινήσει το Ενωσιακό πρωτάθλημα αφού οι ομάδες αυτές δεν είχαν παίκτες στις μικτές. Ο Αρίων Παλ. είχε νικήσει με 4-1 τον Έφηβο και ο Αστέρας Ιππείου 3-1 μέσα στο Πέραμα τον Ποσειδώνα.


Τα αποτελέσματα 6η αγωνιστική


Αρίων Παλ.-Έφηβος 4-1
Παλλεσβιακός-Αναγέννηση 3-0
Λιονταράκια-Εθνικός 1-2
Ερμής-Αίας 0-2
Ποσειδώνας-Αστέρας Ιππ.-1-3

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey