Σέρνουν το χορό Αρίων Παλαιοκήπου και Απόλλων Δαφίων

16/12/2017 - 16:50 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2017 - 12:46

Νότιος Όμιλος

ΑΟ Βασιλικών-Έφηβος Παμφίλων 1-1 (1-1)
Γήπεδο Βασιλικών
Βασιλακάκης, Παράσχου, Σαρρής
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Καλό ματς με φάσεις και από τις δύο ομάδες. Ο Έφηβος Παμφίλων προηγήθηκε με καταπληκτικό σουτ του Νίκου Χάφτα, ο οποίος έχει... ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Τα Βασιλικά ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο σε 1-1 με γκολ του Αντωνέλλη.

Αστέρας Ιππείου-Δόξα Πλαγιάς 3-0αα
Γήπεδο Ιππείου
Πούλος, Καρμίρης, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Ψαρρόπουλος

Η Δόξα Πλαγιάς ενημέρωσε χθες με επίσημο έγγραφό της την ΕΠΣΛ ότι αδυνατεί να κατέβει για τον αγώνα, με αποτέλεσμα ο αγώνας να μη διεξαχθεί και το ματς να καταλήξει υπέρ του Αστέρα Ιππείου με 3-0 στα χαρτιά. 

Ορφέας Κεραμειών-Αρίων Παλαιοκήπου 0-5 (-)
Γήπεδο Λουτρών
Συβρής, Κακαδέλλης, Ψύλλος
Παρατηρητής: Κούρου

Απόλυτη κυριαρχία του Αρίωνα Παλαιοκήπου στο "ντέρμπι", ο οποίος προηγήθηκε με μονοκόμματο σουτ του Κουπέ στο 21ο λεπτό. Ημοναδική καλή στιγμή του Ορφέα ήρθε από φάουλ του Μπαλίου, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ (36'). Από το 54' έμεινε με 10 παίκτες ο Ορφέας, λόγω αποβολής του Δεσποτίδη με δεύτερη κίτρινη και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τέσσερα ακόμη τέρματα. Στο 55' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2 με γκολ του Χριστοδούλου από σέντρα του Κουπέ.

Στο 73' έγινε το 0-3 μετά από σουτ του Χριστοδούλου, ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και κοντινή κεφαλιά του Κιοσσέ. Στο 86' ο Αρίωνα έκανε και το 0-4 από σουτ του Κουπέ, μετά από σέντρα του Γλιγλή και στο 89' ο Γιαλαμάς σκόραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα, με άψογο κοντρόλ και πλασέ για το τελικό 0-5.

Θύελλα Πηγής-Παλλεσβιακός (17/12, 11:00)
Γήπεδο Πηγής
Λέκκας, Οικονόμου, Χατζημωϋσής
Παρατηρητής: Πηγάσης

Ρεπό: Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Βόρειος Όμιλος

Άναξος-Απόλλων Δαφίων 2-3 (0-1)
Γήπεδο Πέτρας
Λέκκας, Μποντάκης, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Σταθάκης

Νίκη με ανατροπή για τον Απόλλωνα, που προηγήθηκε με γκολ του Νερατζή στο ημίχρονο. Η Άναξος είχε δοκάρι με τον Μαντάνη, αλλά στο 52' ισοφάρισαν με τον Βλουτή και σχεδόν αμέσως έκαναν το 2-1 με γκολ του Τράχηλου. Όμως η ομάδα των Δαφίων αντέδρασε και έφτασε αρχικά στο 2-2 με γκολ του Κουτλή στο 80' και δύο λεπτά αργότερα ο Στρατής Τζίγκας λύτρωσε τον Απόλλωνα για το τελικό 2-3.

Μακαρέας Άγρας-Ορφέας Άντισσας 1-2 (1-1)
Γήπεδο Παρακοίλων
Παντελαίων, Πατσατζής, Δουκάκης
Παρατηρητής: Κατσαρός

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ορφέας Άντισσας, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ από γκολ του Νίκου Κουλουδή στο 30ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Χασάπη σε 1-1 (40') και στην επανάληψη πήραν το προβάδισμα με γκολ του Γιώργου Αγγελή. Στο 70' ο Ορφέας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ζεϊμπέκη. Ο Μακαρέας πίεσε, αλλά στην καλύτερή του στιγμή το φάουλ του Δημήτρη Ιντζιρτζή προσέκρουσε στο δοκάρι. Αφιερωμένη η νίκη του Ορφέα Άντισσας από παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση στη μνήμη του αδικοχαμένου τερματοφύλακα Σταύρου Δεληθεοδώρου.

Φίλια-Παπανικολής Ερεσού 1-1
Γήπεδο Φίλιας
Βουλγαρέλλης, Βλουτέλλης, Καραμπάσης
Παρατηρητής: Σταυρινός

Στις καθυστερήσεις ισοφάρισε η Φίλια με κεφαλιά του Κώστα Φιλιανού, σώζοντας το βαθμό στα χασομέρια. Ο Παπανικολής είχε προηγηθεί με γκολ του Ντερβισάι από το πρώτο μέρος. Με 10 παίκτες έπαιζαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Μάριο Καλούλι με απευθείας κόκκινη, ενώ είχαν και δύο δοκάρια στο ματς με Καλούλι και Φουστέλλη.

Γερμανός Καραβαγγέλης Στύψης-Προοδευτική Σκ. Καλλονής (17/12, 11:00)
«Καραβαγγέλειο» Στύψης
Βουλγαρέλλης, Βλουτέλλης, Βασιλακάκης
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Ρεπό: Ταξιάρχης Μανταμάδου

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες | Νίκος Λαγουτάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey