Αύξησε τη διαφορά ο Εθνικός Θερμής

26/03/2011 - 21:36 Τελευταία τροποποίηση στις 28/03/2011 - 14:42

Τα αποτελέσματα

4η Aγωνιστική
Εθνικός Θερμής-Αστέρας Ιππείου 1-0
Ερμής Παμφίλων-Παλλεσβιακός 2-0
Καραβαγγέλης Στύψης-Λιονταράκια 2-2
Αχιλλέας Πέτρας-Ατρόμητος Ανεμώτιας 1-1
Παπανικολής Ερεσού-Άναξος 2-3

 

Β' Κατηγορία - Όμιλος Ανόδου
B. Γκολ
1. Εθνικός Θερμής
14
9-5
2. Αχιλλέας Πέτρας
11
7-4
3. Άναξος
10
9-7
4. Ερμής Παμφίλων 9 9-6
5. Ατρόμητος Ανεμώτιας
8
5-6
6. Παλλεσβιακός 7 9-8
7. Λιονταράκια
6
8-10
8. Παπανικολής Ερεσού
5
6-13
9. Καραβαγγέλης Στύψης
4
7-7
10.

Αστέρας Ιππέιου

2
4-9

Τα Φύλλα Αγώνων

Αχιλλέας Πέτρας-Ατρόμητος Ανεμώτιας 1-1

Σε ένα αμφίρροπο ματς, που το σκορ διαμορφώθηκε στο Α' Ημίχρονο, Αχιλλέας Πέτρας και Ατρόμητος Ανεμώτιας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Τα γκολ για τις δύο ομάδες πέτυχαν ο Απ. Γρούβας για τους γηπεδούχους και ο Σοφιανός για τους φιλοξενούμενους. Το ματς ωστόσο είχε τέσσερα δοκάρια, με τους παίκτες του Αχιλλέα Βερβέρη, Καραμιχαλάκη και Νικόλοφ να τα σημαδεύουν από μία φορά, ενώ την ίδια τύχη και μια προσπάθεια του Ιντζέ για τον Ατρόμητο.

Καραβαγγέλης Στύψης-Λιονταράκια 2-2

Όμορφο ματς πραγματοποιήθηκε στη Στύψη, με τον Καραβαγγέλη να προηγείται με 2-0 στο ημίχρονο και την ομάδα του Λάκη Σπανού να κάνει αντεπίθεση διαρκείας, για την ισοφάριση, στην επανάληψη.Πετριώτης και Αλογδέλλης έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα της στύψης, όμως στο δεύτερο μέρος με γκολ των Κίστα και Κοτσιανίτη, τα Λιονταράκια πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.

Εθνικός Θερμής-Ααστέρας Ιππ. 1-0

Με ένα γκολ του Μιχ. Κατζανού στο Β' Ημίχρονο, ο Εθνικός Θερμής πήρε το τρίποντο της νίκης απέναντι στον Αστέρα Ιππείου και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλυο ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι τέλειωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο.

Ερμής Παμφίλων-Παλλεσβιακός 2-0

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο του Βούρου, ο Ερμής Παμφίλων πήρε πανάξια νίκη κόντρα στον Παλλεσβιακό και σκαρφάλωσε ψηλότερα στη βαθμολογία

Παπανικολής Ερεσού-Άναξος 2-3

Σπουδαίο ματς έγινε στην Ερεσό, εκεί όπου η Άναξος πήρε μεγάλο διπλό επί του Παπανικολή με σκορ 2-3. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Θεοδωρίδης και Γελέκης, ενώ για τους φιλοξενούμενους, οι Ορφανίδης, Βλουτής και Καραλίδης. Η ομάδα της Ερεσού είχε και δύο δοκάρια με τους Γελέκης και Κοντέλο, ενώ την ίδια τύχη είχε και μια προσπάθεια του Φιλιανού για την Άναξο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey