Το «αντίο» του Μακαρέα Άγρας

28/12/2023 - 13:24 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2023 - 13:49

Με ανακοίνωση του ο Μακαρέας Άγρας είπε το δικό του αντίο, μετά την δύσκολη απόφαση των ανθρώπων του συλλόγου για την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου.

Μετά από 15 με συνεχείς παρουσίες στις τοπικές κατηγορίες της Λέσβου της Λέσβου, ο Μακαρέας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, με την ευχή την επόμενη φορά να έχει βρει ένα δικό του σπίτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου η ποδοσφαιρική ομάδα του Μακαρέα έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Μια χρονιά που από την αρχή γνωρίζαμε πως θα είναι η τελευταία του Μακαρέα καθώς το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας δεν επαρκούσε, ώστε να λειτουργήσει όπως πρέπει μια ποδοσφαιρική ομάδα. Δυστυχώς όμως το τέλος αυτό ήρθε πρόωρα, μεσούσης της σεζόν. Έτσι μέσα στο 2023 κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο 15 χρόνων με συνεχείς παρουσίες στις τοπικές κατηγορίες της Λέσβου.

Μια ομάδα που εδώ και 15 χρόνια βασιζόταν αποκλειστικά σε παιδιά του χωριού και δίχως το δικό της γήπεδο αναγκασμένη να δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στα γύρω χωριά (μαζι με τις οποίες δυσκολίες έιχε όλο αυτό) κατάφερνε πάντα να δίνει το παρόν στα πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια όμως το χωριό έχει αρχίσει να ερημώνει και όπως είναι φυσικό αυτή η εξέλιξη δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον ποδοσφαιρικό Μακαρέα.

Μια ομάδα που απαρτιζόταν από 27 άτομα πριν 3 χρόνια έφτασε σήμερα να μετράει μόλις 11. Όπου μαζί με τον προπονητή κύριο Νίκο Τσολάκη έκαναν τεράστιες προσπάθειες ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν την ομάδα ζωντανή. Ωστόσο, όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο όπως επίσης και η λύση να γεμίσουμε την ομάδα από ξένους ερχότανε κόντρα στη φιλοσοφία του συλλόγου μας. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να πάρουμε τη δύσκολη απόφαση να αποσύρουμε την ομάδα απ' το πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή της ομάδας κύριο Νίκο Τσολάκη για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε απ' την αρχή της χρονιάς ώστε να μείνει η ομάδα ζωντανή, τους παίκτες του Μακαρέα που μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι πάλευαν σκληρά θυσιάζοντας ακόμη και τις δουλειές τους, ώστε να ενισχύσουν την ομάδα, και την ΕΠΣ Λέσβου για την βοήθεια της όλο αυτό τον καιρό.

Εις το επανιδείν λοιπόν με μια σκέψη:

Ως την επόμενη φορά  μπορεί να έχει βρει και ο Μακαρέας ένα δικό του σπίτι...

Ευχόμαστε καλή χρονιά!

Η έλευση του νέου χρόνου να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του συλλόγου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey