Ευχαριστήριο γεύμα στην Ανεμώτια!

26/05/2011 - 14:56

Την ευκαιρία να ξαναβρεθούν και να τα πουν, μετά το τέλος των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, είχαν οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες του Ατρομήτου Ανεμώτιας. Η διοίκηση, εκτιμώντας τη σοβαρή προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, τους παρέθεσε γεύμα κλείνοντας όμορφα και σε άκρως οικογενειακό κλίμα τη χρονιά.

Μπορεί ο Ατρόμητος να μην κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που ενδόμυχα ήταν ο μεγάλος στόχος των νεοφώτιστων, ωστόσο στο σύλλογο θέλουν να οργανωθούν σωστά από τώρα για να διεκδικήσουν την άνοδο στο νέο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.

Σε ότι αφορά τα διοικητικά, στην Προεδρία παραμένει ο Ηλίας Χονδρός, όπως και όλοι οι συνεργάτες του που βοήθησαν φέτος στην επανεμφάνιση του Ατρομήτου Ανεμώτιας στις τοπικές κατηγορίες. Μάλιστα, πρόθεση της διοίκησης είναι να συμμετάσχουν και άλλα άτομα στο συμβούλιο, ώστε να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο.

Σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή, αυτό έληξε θετικά με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, τον άνθρωπο που έφτιαξε απο την αρχή τον Ατρόμητο, να παραμένει στο πόστο του μαζί με το βοηθό του Λασκαρίδη. Κατά τη φετινή χρονιά το τεχνικό επιτελείο της ομάδας εμπλουτίζεται με τον Παναγιώτη Μαστέλο, που έρχεται από την Αθήνα με τις καλύτερες συστάσεις και θα είναι ο υπέυθυνος για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών στην καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Λαγουτάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey