Ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο ο Οδυσσέας Ελύτης

14/04/2024 - 19:09 Τελευταία τροποποίηση στις 14/04/2024 - 19:48

Ο Οδυσσέας Ελύτης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Παλλεσβιακό, διατηρώντας το προβάδισμα για την πρώτη θέση κόντρα στον Αστέρα Νίκης που πήρε επίσης τους τρεις βαθμούς με ανατροπή.

Ο Οδυσσέας Ελύτης έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον νότιο όμιλο παίρνοντας σπουδαία νίκη 0-1 στην έδρα του Παλλεσβιακού με σουτ του Καλουτζή στο 61ο λεπτό. Εκατέρωθεν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με καλύτερες στιγμές των Καραδημητράκη και Καλουτζή από τον Ελύτη και ένα σουτ του Πάστου από τον Παλλεσβιακό που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Στην επανάληψη, ο Οδυσσέας Ελύτης μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και βρήκε το νικητήριο τέρμα που τον κράτησε στην κορυφή τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ είχε κι ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Κουρή, ενώ ο Παλλεσβιακός έφτασε μια ανάσα από τον γκολ με τον Λανγκόζι. Μετά από αυτή την ήττα ο Παλλεσβιακός βγήκε εκτός διεκδίκησης της δεύτερης θέσης. 

Ο Αστέρας Νίκης αν και βρέθηκε με δύο τέρματα πίσω στο σκορ, κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει τους τρεις πόντους που τον κράτησαν όρθιο στη μάχη της κορυφής. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 12ο λεπτό με τον Χαδούλα και έκαναν δύο τα τέρματα τους στο επόμενο λεπτό με τον Σαχλού. Ο Αστέρας κατάφερε να ισορροπήσει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Αρχικά, μείωσε με τον Ντερβισμπεχάϊ στι 41' και ισοφάρισε με τον Βουργουτζή στο 45'. Η ολική ανατροπή έγινε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με σκορερ πάλι τον  Ντερβισμπεχάϊ, ενώ η ομάδα του Μανταμάδου είχε δοκάρι στο 87' με τον Σαχλού. 

Η Δόξα Λέσβου επικράτησε 0-1 απέναντι στον Αστέρα(Ορφέα) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ισαλάρι στο 59'.Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να νικήσουν δύο φορές από 11 βήματα τον αντίπαλο τερματοφύλακα Ιγνάτη Λασκαρίδη, ο οποίος απέκρουσε τα πέναλτι των Κόμβου και Κυρκίλα αντίστοιχα, κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey