Η Δόξα Λέσβου έκανε τη «ζημιά» στον Οδυσσέα Ελύτη

17/04/2024 - 18:57 Τελευταία τροποποίηση στις 17/04/2024 - 19:26

Αλλαγή δεδομένων στην κορυφή του νοτίου ομίλου με τη Δόξα Λέσβου να κερδίζει 3-4 τον Οδυσσέα Ελύτη και να το αφήνει στη δεύτερη θέση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η Δόξα Λέσβου αν και αγωνιζόταν από το πεντάλεπτο με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με απ' ευθείας κόκκινη του Σισμανίδη, υποχρέωσε σε ήττα τον πρωτοπόρο Οδυσσέα Ελύτη, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ισαλάρι που σημείωσε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του. Μεγάλος κερδισμένος φυσικά ο Αστέρας Νίκης που έλαβε ανέλπιστο ίσως δώρο και πλέον με νίκη την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον ουραγό Αστέρα(Ορφέα) θα στεφθεί εκείνος πρωταθλητής, καθώς θα βρεθεί στο +1 από τον Οδυσσέα Ελύτη που έχει ρεπό, ενώ την τελευταία αγωνιστική έχει εξασφαλισμένους τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Αιολικό που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι σόκαραν τον αντίπαλο τους πετυχαίνοντας στα πρώτα τρία λεπτά δύο γκολ με σουτ του Ισαλάρι. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, η Δόξα Λέσβου έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σισμανίδη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, μειώνοντας 1-2 στο 26' με τον Βαργεμέζη, ενώ στο 45' με γκολ του Δουβαλέτα ισοφάρισαν 2-2. Στην επανάληψη, ο Δόξα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων ξανά με τον Ισαλάρι στο 62' και 67' αντίστοιχα. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Ελύτη ήταν να μειώσει στο τελικό 3-4 με τον Κουρή στο 83'. 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey