Νέα διοίκηση στον Αχιλλέα Πέτρας

26/06/2011 - 12:47 Τελευταία τροποποίηση στις 26/06/2011 - 12:50

Την γενική του συνέλευση και ταυτόχρονα τΙς αρχαιρεσίες του πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Πέτρας ενόψει της νέας χρονιάς που θα τον βρει στην Β΄ κατηγορία. Στην συνέλευση υπήρξε όμορφο κλίμα μεταξύ παραγόντων και μελών του συλλόγου κάτι που δείχνει και το πόσο οργανωμένο είναι το σωματείο της Πέτρας και πόσο καλή διάθεση που έχουν άπαντες να βοηθήσουν την ομάδα του χωριού τους.

Στην διοίκηση του Αχιλλέα την φετινή χρονιά υπήρξαν αλλαγές όπως και στην τεχνική ηγεσία. Στην προεδρία του συλλόγου θα βρίσκεται ο κ. Κώστας Ιωαννίδης ο οποίος αναλαμβάνει για πρώτη φορά τη θέση αυτή και σίγουρα θα πρέπει να στηριχθεί από όλους.

Αλλαγές υπήρξαν και σε άλλες θέσεις εκτός από την θέση του ταμία η οποία δεν άλλαξε με τον ακούραστο παράγοντα και ιδρυτή του νέου Αχιλλέα Νίκο Παπαδέλλη να παραμένει σε αυτή.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ
Πρόεδρος. Κώστας Παπαδέλλης
Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Κουτσοτάσιος
Γ Γραμμ. Νίκος Τσαϊρης
Ειδ.Γρ. Ιωάννης Τατάς
Ταμίας. Νίκος Παπαδέλλης
Γ. Αρχηγός Μιχάλης Πάντας
Εφ.Τμ. Υποδ. Παναγιώτης Παπάζογλου
Μέλη Κλεάνθης Θεολόγου, Ευστράτιος Καλπάκης

Αλλαγές και στα αγωνιστικά
Αλλαγή όπως είπαμε είχαμε όμως και σε αγωνιστικό επίπεδο με τον επί σειρά ετών προπονητή Γιώργο Χαντζηκωνσταντίνου να αφήνει την θέση του στον Παναγιώτη Παπάζογλου μέχρι πρότινος προπονητή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Ο νέος προπονητής αναλαμβάνει την ομάδα με στόχο να την οδηγήσει σε επιτυχίες όπως και την χρονιά που πέρασε άσχετα αν ο στόχος της ανόδου δεν υλοποιήθηκε.

Στόχος και φιλοδοξία του προπονητή και της διοίκησης είναι να δημιουργηθεί μια αξιόλογη ομάδα με νέα παιδιά μικρής ηλικίας τα οποία  θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.
Όσο αφορά πιθανές αποχωρήσεις παικτών οι πληροφορίες κάνουν λόγω ότι δύο βασικοί παίκτες της χρονιάς που πέρασε, ο Αχιλλέας Βερβέρης και ο Κύριλος Νικόλοφ οδεύουν προς την Άναξο, η οποία τους γλυκοκοιτάζει και θέλει να τους εντάξει στο δυναμικό της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey