Εξέλεξε νέο ΔΣ ο Ερμής Παμφίλων

18/07/2011 - 13:16

Αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν στον Ερμή Παμφίλων, με τους Βαγγέλης Λυκαρδόπουλος και Δημήτρης Μαρτίνο, που αναμφίβολα όλα τα χρόνια παρουσίας τους στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου πρόσφεραν σημαντικό, να αποχωρούν.

Ο πρώτος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του στην κοινότητα Παμφίλων, όπου είναι δημοτικός σύμβουλος και ο δεύτερος λόγω της φημολογούμενης επιστροφής του στην ΕΠΣ Λέσβου.

Σε ότι αφορά τις εκλογές, αυτές ανέδειξαν νέο πρόεδρο τον κ. Χρήστο Κουτρή, ο οποίος όλα τα χρόνια ήταν στο Δ.Σ από άλλο πόστο. Πρόθεση όλων είναι να προσφέρουν έργο και να βοηθήσουν την ομάδα τη χρονιά αυτή, για να μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους της.

Το 9μελές ΔΣ είναι το εξής:

Πρόεδρος: Χρήστος Κουτρής
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Πολύζος
Γ. Γραμματέας: Περικλής Κουγιουμτζής
Ταμίας: Παναγιώτης Αγγελίνος
Γεν. αρχηγός: Ευστράτιος Κοκούλης
Εφ. Ποδοσφαίρου: Στρατής Κουκούτας
Εφ. Υλικού: Παρασκευάς Δαλέκος
Εφ. Πετοσφαίρισης: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Υπ. τμ. Υποδομής: Μιχάλης Βογιατζής

Συνεργασία με τον Έφηβο

Η πρόθεση των ανθρώπων του Ερμή και του Έφηβου να προχωρήσουν σε συνεργασία την χρονιά, θα πάρει όπως όλα δείχνουν σάρκα και οστά. Ο Έφηβος, που θα είναι μαζί με τον Ερμή στην ίδια κατηγορία, θα παραχωρήσει κάποιους καλούς ποδοσφαιριστές του, κάτι που θα ισχύσει και αντιστρόφως. Αξίζει να σημειωθεί, ότι νέος τεχνικός του Ερμή θα είναι ο Αποστόλης Κουγιουμτζής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey