Σε δύο ομίλους και φέτος

25/07/2011 - 21:28

Με τη συμμετοχή 22 ομάδων θα πραγματοποιηθεί φέτος το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, που θα χωριστούν σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λέσβου, που από φέτος την απαρτίζουν ο Πρόεδρος Κυριάκος Πετρέλλης και τα μέλη Χρήστος Παναγιωτόπουλος και Λεωνίδας Σταυρινός, αποφάσισε ο βόρειος όμιλος να έχει 12 ομάδες και ο νότιος 10 ομάδες.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι τέσσερις πρώτποι κάθε ομίλου θα συγκροτήσουν ένα νέο όμιλο ανόδου, απ' όπου θα βγει τόσο ο πρωταθλητής, όσο και οι υπόλοιπες ομάδες που θα προβιβαστούν στην Α' Κατηγορία.

Φέτος ωστόσο, και οι υπόλοιπες ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις (εφόσον το επιθυμούν), συγκροτώντας ένα νέο όμιλο των 14 ομάδων (ή και λιγότερων) που θα αγωνιστούν σε μεταξύ τους ματς ενός γύρου, με στόχο την κατάληψη των τεσσάρων πρώτων θέσεων που οδηγούν στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της νέας περιόδου. Από την 5η θέση και κάτω, οι υπόλοιπες ομάδες θα δημιουργήσουν τη νέα σεζόν τη Β1 Κατηγορία (Γ' Τοπική).

Στο φετινό πρωτάθλημα δε δήλωσαν συμμετοχή τα Βασιλικά και η Αναγέννηση Αγιάσου, ωστόσο επέστρεψαν στις τοπικές κατηγορίες ο Ορφέας Κεραμειών, ο Πολιχνίτος, ο Κεραυνός Αφάλωνα, ενώ από φέτος θα συμμετάσχει και ο Οδυσσέας Ελύτης.

Η 1η αγωνιστική των δύο ομίλων:

Νότιος Όμιλος
Αίγειρος Μιστεγνών - Έφηβος Παμφίλων
Ερμής Παμφίλων - Οδυσσέας Ελύτης
Παλλεσβιακός - Αστέρας Ιππείου
Oρφέας Κεραμειών - Αρίων Παλαιοκήπου
Ποσειδών Περάματος - Κεραυνός Αφάλωνα
Λιονταράκια - Αίας Μυτιλήνης

Βόρειος όμιλος
Ατρόμητος Ανεμώτιας - Μεσότοπος
Tαξιάρχης Μανταμάδου - Πολιχνίτος
Αρίων Μήθυμνας - Φίλια
Παπανικολής Ερεσού - Καραβαγγέλης Στύψης
Μακαρέας Άγρας - Αχιλλέας Πέτρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey