Συμπληρώθηκε το παζλ στην Ανεμώτια

30/07/2011 - 10:55 Τελευταία τροποποίηση στις 30/07/2011 - 11:07

Ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, πραγματοποιώντας ούτε μια, ούτε δύο, αλλά συνολικά εννέα προσθήκες στο φετινό έμψυχο δυναμικό του, σε μια προσπάθεια η ομάδα να φτάσει ψηλά και να επιτύχει τους φιλόδοξους στόχους της.

Ο προπονητής του συλλόγου Χρήστος Παπαδόπουλος μπορεί πλέον να είναι ευχαριστημένος από την ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, καλύπτοντας όσα κενά είχαν παρατηρηθεί στο ρόστερ.

Σαφέστατα, η μεταγραφή που έκανε αίσθηση ήταν εκείνη του Ραφαήλ Κουνιαρέλλη, από τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, ενώ τα τελευταία πέντε αποκτήματα που ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση είναι ο 21χρονος Γιάννης Μπαρδής, επιθετικός που σημείωσε πέρυσι 15 γκολ με τη φανέλα του Ανδρονικά, ο οποίος λόγω διάλυσης δε θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Ακόμη, στο ρόστερ προστέθηκαν ο έμπειρος αμυντικός Σάββας Βαβλαδέλλης, του οποίου η προσφορά του στην ΑΕΛΚ ήταν σημαντική και παρά το προχωρημένο της ηλικίας του πιστεύεται ότι θα βοηθήσει αρκετά. Παίκτες του Ατρομήτου Ανεμώτιας θεωρούνται επίσης ο 16χρονος Βασίλης Φαρδιάς, μέσος που αποκτήθηκε απο το φυτώριο της ΑΕΛΚ, ο Στρατής Τσίγκας, επίσης μέσος που αγωνιζόταν στον Ανδρονικά και τέλος ο Δημήτρης Σταυρινός, επιθετικός που αποκτήθηκε απο την ομάδα της Φίλιας.

Η προετοιμασία του συλλόγου είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την 1η Αυγούστου και θα συμμετάσχουν σε αυτή, συνολικά 28 ποδοσφαιριστές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey