Εμβόλιμη αγωνιστική...

04/10/2011 - 15:29

Η πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα στον πρώτο όμιλο αφού μόνο εκεί θα γίνουν παιχνίδια. Η 5η αγωνιστική φιλοξενεί αμφίρροπες αναμετρήσεις χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποιο ντέρμπι. Το παιχνίδι του Ερμή με τα Λιονταράκια το οποίο ήταν και το πιο σπουδαίο αναβλήθηκε και ορίσθηκε να διεξαχθεί την μεθεπόμενη Τετάρτη. στο γήπεδο των Παμφίλων το οποίο σήμερα θα χρησιμοποιηθεί απο τον Έφηβο που αντιμετωπίζει τον Αίαντα Μυτ. Σ

Στο γήπεδο του Ιππείου ο Ορφέας υποδέχεται τον Αίγειρο με στόχο να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις που αποκόμισε απο την αναμέτρηση του την περασμένη αγωνιστική με τον Ερμή. Στην Θερμή ο Κεραυνός αντιμετωπίζει τον Οδ Ελύτη και έχει όλες τις προυποθέσεις να κερδίσει και να ξεφύγει προσωρινά απο τον αντίπαλο του στην κορυφή Ερμή.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι του Αρίων Παλ με τον Αστέρα Ιππ με τις δύο ομάδες να προέρχονται απο ήττα ενώ ο Αρίων δεν έχει ακόμη κερδίσει. Τέλος ο Παλλεσβιακός φιλοξενεί τον Ποσειδώνα και με τυχόν νίκη σκαρφαλώνει ακόμη πιο ψηλά.

Το πρόγραμμα
4η αγωνιστική
Ορφέας-Αίγειρος (γήπεδο Ιππείου)
Παλλεσβιακός-Ποσειδώνας (γήπεδο Γ Σκούφου)
Έφηβος-Αίας(γηπεδο Παμφίλων)
Οδ Ελύτης-Κεραυνός(γήπεδο Θερμής)
Αρίων Παλ-Αστέρας Ιππ(γήπεδο Παπάδου)
Ερμής-Λιονταράκια(12-10-11)
Στις 5 το απόγευμα θα γίνει η σέντρα των αγώνων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey