Μόνος πρώτος ο Κεραυνός

06/10/2011 - 15:12

Μόνος του στην πρώτη θέση παρέμεινε ο Κεραυνός Αφάλωνα ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Οδυσσέα Ελύτη και σε συνδυασμό με την αναβολή του παιχνιδιού Ερμής Λιονταράκια (παίζουν την επόμενη Τετάρτη) έμεινε στην θέση του οδηγού.

Ο νικητής ήταν καλύτερος και χάρις στην εμπειρία των περισσοτέρων παικτών του κατάφερε να φθάσει στην νίκη με τέρματα που πέτυχαν οι Γκάγκας και Ν. Βούρος.

Εύκολα ξεπέρασε στην Θερμή το εμπόδιο του Ποσειδώνα ο Παλλεσβιακός διπλασιάζοντας της νίκες του. Το τελικό 3-0 δείχνει την εικόνα των δύο ομάδων με τον Μωραίτη να δίνει το προβάδισμα στο ημίχρονο και ο Βελούτσος αργότερα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Δίκαιη νίκη σημείωσε στην έδρα του ο Αίας επικρατώντας με 2-0 τον έφηβο. Σκόρερ των νικητών ήταν ο Πολυζώνης και ο Γκρέκας.

Καλύτερος σε όλη την διάρκεια ο Ορφέας πήρε την νίκη με 4-1 επι του Αιγείρου που έκανε ότι μπορούσε. Ο Καμπάνης ήταν ο σκορερ της ομάδας των Μυστεγνών.

Τέλος την πρώτη του νίκη και μάλιστα με καλή εμφάνιση πήρε ο Αρίων Παλ κερδίζοντας με 3-0 τον Αστέρα Ιππείου ο οποίος φωνάζει για την διαιτησία του Κουλουδή και αναφέρεται για αλλοίωση αποτελέσματος για περιπτώσεις που όπως λέει το σωματείο αδικήθηκε ,όπως σε μια περίπτωση πέναλτι αλλά και στην ατυχία που είχε με τα δύο δοκάρια. Ο Αρίων κατάφερε να ανοίξει το σκορ με απευθείας φάουλ του Αγά και στην συνέχεια Μπαζίνας και Καραβατάκης διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 . Την επόμενη Τετάρτη στα Πάμφιλα θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Ερμή με τα Λιονταράκια ώστε να ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα
4η αγωνιστική
Ορφέας-Αίγειρος  4-1

Παλλεσβιακός-Ποσειδώνας  3-0

Εφηβος-Αίας 0-2
Οδ Ελύτης –Κεραυνός 0-2
Αρίων Παλ-Αστέρας Ιππ. 3-0
Ερμής-Λιονταράκια(12-10-11)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey