Μάγκες πρωτοπόροι!

17/10/2011 - 16:56 Τελευταία τροποποίηση στις 17/10/2011 - 21:58

Κεραυνός και Ατρόμητος νίκησαν και αυτή την αγωνιστική, έμειναν πρώτοι στην βαθμολογία και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής.

Η ομάδα του Αφάλωνα δεν είχε πρόβλημα να νικήσει με 1-3 τον Ορφέα Κεραμειών εκτός έδρας, ενώ ο Ατρόμητος πέτυχε τρία γκολ στην επανάληψη κόντρα στο Μακαρέα. Μεγάλη μπάλα έπαιξε ο Παπανικολής Ερεσού, διαλύοντας μέσα στην Πέτρα με 1-4 τον Αχιλλέα, γκρεμίζοντάς τον από την κορυφή.

Σπουδαίο τρίποντο εκτός έδρας πήραν ο Αρίων Παλαιοκήπου που κέρδισε με 2-0 τον Παλλεσβιακό και ο Αστέρας Ιππείου που επιβλήθηκε με 3-1 του Ερμή Παμφίλων, ο οποίος κατρακύλησε περισσότερο στη βαθμολογία. Σπουδαίες νίκες πέτυχαν επίσης τα Λιονταράκια κόντρα στον Αίγειρο (5-1) και ο Οδυσσέας Ελύτης επί του Εφήβου (0-3) στα Πάμφιλα.

Ορφέας - Κεραυνός 1-3

Τον καλπασμό του συνέχισε και τούτη τη φορά ο Κεραυνός περνώντας με δίκαιη και εύκολη νίκη με 3-1 το φιλότιμο Ορφέα, παραμένοντας στην κορυφή. Η ομάδα του Στρατή Νησιώτη συνδύασε όμορφο ποδόσφαιρο και ωραία γκολ και έδειξε ότι η χρονιά αυτή θα είναι επιτυχημένη, αν φυσικά συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και ζήλο. Από την άλλη η ομάδα των Κεραμειών θα πρέπει να αναζητήσει αλλού βαθμούς και έχει τις δυνατότητες να το πράξει. Στο ημίχρονο ο Κεραυνός προηγήθηκε με απευθείας φάουλ του Γιαννάκα. Στην επανάληψη ο Ευτύχης Βουλγαρέλλης σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, και λίγο αργότερα ο Αλεξίου έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε λίγο μετά ο Νίκος Βούρος, σφραγίζοντας την νίκη Κεραυνού.

Φίλια - Ταξιάρχης 2-2

Από ένα ημίχρονο είχαν η Φίλια και ο Ταξιάρχης στη μεταξύ τους συνάντηση και το τελικό 2-2 μάλλον τους ικανοποίησε στο τέλος. Ο Ταξιάρχης κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Κουζιώνη και στην επανάληψη με τον Μανόλογλου, προηγούμενος με 0-2. Η Φίλια σήκωσε ανάστημα, μείωσε αρχικά με τον Χαρ. Κυριαζή και ισοφάρισε 2-2 με τον ίδιο παίκτη λίγο αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κουζιώνη.

Αχιλλέας - Παπανικολής 1-4

Μπουρλότο στο γήπεδο της Πέτρας έβαλε ο Παπανικολής, ανατινάζοντας τον Αχιλλέα και αναγκάζοντας τον να υποστεί μια από τις πιο βαριές ήττες του, ενώ παράλληλα τον γκρέμισε και από την κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα της Ερεσού, καθοδηγούμενη μαεστρικά από τον Σαράντη Τζινιέρη, κατάφερε να αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων ως επιβράβευση για το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε. Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παπανικολή ήταν ο Λάμπρος Κουδουνάς, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Αρχικά έδωσε το προβάδισμα στο 20' για να ισοφαρίσει για λογαριασμό του Αχιλλέα ο έμπειρος Δημήτρης Ορφανίδης. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία των παικτών της Πέτρας να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις. Με την έναρξη σχεδόν του Β' Ημιχρόνου ο Ρωμέου έβαλε μπροστά ξανά την ομάδα της Ερεσού (1-2) για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ από τον Κουδουνά, που διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Mεσότοπος - Πολιχνίτος 0-0

Βαθμούς, που μπορούσε κάλλιστα να είχε στο τσεπάκι του, άφησε ο Πολιχνίτος απέναντι στο Μεσότοπο (0-0), που λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη, αν ο Μακαρώνης ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα, στο πέναλτι που κέρδισε ομάδα του στο τέλος Α' Ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι πάντως διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή, ισχυριζόμενοι ότι το χέρι έγινε σε κοντινή απόσταση και κακώς δόθηκε παράβαση. Ο Πολιχνίτος είχε δοκάρι με τον Καβαδά.

Παλλεσβιακός - Αρίων Παλαιοκήπου 0-2

Στην τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα έφθασε ο Αρίων Παλαιοκήπου, ξεπερνώντας το εμπόδιο και του Παλλεσβιακού. Ο Κοντάκας με σουτ άνοιξε το σκορ στο Α' Ημίχρονο και ο Καραβατάκης σε ένα ακόμη παιχνίδι βρήκε δίχτυα, εδραιώνοντας τη νίκη της ομάδας του. Ο Παλλεσβιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Βελούτσου.

Ποσειδών - Αίας 0-0

Χωρίς να συγκινήσουν τους φιλάθλους, Ποσειδών και Αίας κόλλησαν στη λευκή ισοπαλία και μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις. Σύμφωνα με την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τον Αίαντα να ελέγχει καλύτερα το παιχνίδι στο πρώτο μέρος και τον Ποσειδώνα στην επανάληψη να πιέζει και να έχει δοκάρι με τον Ατζέμη, χωρίς ωστόσο να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Ερμής - Αστέρας Ιππείου 1-3

Η ομάδα των Παμφίλων κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο χάρη στο αυτογκόλ του Πλάτωνα Καρτάλη, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού στην επανάληψη επήλθε η ολική ανατροπή για λογαριασμό του Αστέρα Ιππείου. Σε αυτό συντέλεσε η χρυσή αλλαγή του Στρατή Καράμπελα, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, φέρνοντας τα πάνω κάτω για την ομάδα του στο τελευταίο 20λεπτο. Η ομάδα του Ιππείου ισοφάρισε αρχικά στο 70' σε 1-1 με τον Καράμπελα, στο 80' ο Λεμονιάς έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αστέρα και ο Καράμπελας πέντε λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Ο Κουγιουμτζής από πλευράς Ερμή είχε δοκάρι.

Έφηβος - Οδυσσέας Ελύτης 0-3

Χωρίς να συναντήσουν το παραμικρό πρόβλημα τα "πιτσιρίκια" του Οδυσσέα Ελύτη νίκησαν και τον Έφηβο με 0-3 μέσα στα Πάμφιλα, προσθέτοντας ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Το αποτέλεσμα κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, όπου οι φιλοξενούμενοι με ένα γρήγορο ξέσπασμα κατάφεραν να πετύχουν τα γκολ με τους Παρέλλη (2) και Μιχαλακέλλη. Στη συνέχεια ο Έφηβος έχασε πέναλτι με τον Κοσμά, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ.

Καραβαγγέλης - Αρίων Μήθυμνας 1-1

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στη Στύψη, ο τοπικός Καραβαγγέλης και ο Αρίωνας Μήθυμνας, μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος με τον Εγγλέζο να βρίσκει δίχτυα για την ομάδα του Μολύβου. Ο Καραβαγγέλης κατάφερε να βρεί τα πατήματα του στην επανάληψη και να φθάσει στην ισοφάριση με τέρμα που πέτυχε ο Πετριώτης. Ο διαιτητής Βερής απέβαλε τους Δάρλα των γηπεδούχων και Ευαγγέλου του Αρίωνα.

Ατρόμητος - Μακαρέας 3-0

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ατρόμητος μετά τη νίκη του με 3-0 επί του Μακαρέα, που στάθηκε καλά μόνο για ένα ημίχρονο και στη συνέχεια παραδόθηκε στις ορέξεις των παικτών του Χρ. Παπαδόπουλου. Οι γηπεδούχοι ξέσπαδσαν στην επανάληψη ανοίγοντας το σκορ με κινηματογραφικό τέρμα που έτυχε ο έμπειρος Σάββας Βαβλαδέλλης για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ από τον Σπύρο Βαχαράκη και τον Ραφαήλ Κουνιρέλλη. Η ομάδα της Άγρας αγωνίστηκε από το 65' με δέκα παίκτες.

Λιονταράκια - Αίγειρος 5-1

Το μεγάλο λάθος να προηγηθεί στο σκορ έκανε ο Αίγειρος Μιστεγνών, απέναντι στα Λιονταράκια. Μπορεί η ανάπαυλα του ημιχρόνου να βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 1-1, στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι ήταν καταγιστικοί και έφτασαν δίκαι στην άνετη επικράτηση. Ο Κατζανός έδωσε προβάδισμα στον Αίγειρο, για να ισοφαρίσει ο Γονιδέλλης σε 1-1, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-1 στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο Παπαγιάννης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, για να έρθουν ακόμα δύο γκολ από τους Κρασσόπουλο και Λαμπράκη, πουι διαμόρφωσαν το τελικό 5-1. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες με τον Ζαφειρίου από πλευράς νικητών και τον Κατζανό από τους ηττηθέντες.

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α' όμιλος
6η αγωνιστική
Ποσειδών-Αίας 0-0
Ορφέας-Κεραυνός1-3
Παλλεσβιακός-Αρίων Παλ. 0-2
Ερμής-Αστέρας Ιππ. 1-3
Έφηβος-Οδ. Ελύτης 0-3
Λιονταράκια-Αίγειρος 5-1

Βαθμολογία

Β' - 1ος Όμιλος - Σε 6 αγώνες
B. Γκολ
1. Κεραυνός Αφάλωνα
18
17-7
2. Λιονταράκια
16
23-6
3. Αρίων Παλαιοκήπου
10 18-9
4. Παλλεσβιακός 10 12-7
5. Αστέρας Ιππείου
9 13-10
6. Ερμής Παμφίλων 9 9-8
7. Οδυσσέας Ελύτης
7 9-11
8. Αίας Μυτιλήνης
7
6-13
9. Ορφέας Κεραμειών 6 9-14
10. Αίγειρος Μιστεγνών 6 7-16
11. Ποσειδών Περάματος 4
3-11
12.

Έφηβος Παμφίλων

1
1-16

Β' Όμιλος
5η αγωνιστική

Μεσότοπος-Πολιχνίτος 0-0
Αχιλλέας-Παπανικολής 1-4
Φίλια-Ταξιάρχης 2-2
Ατρόμητος-Μακαρέας 3-0
Καραβαγγέλης-Αρίων Μηθ. 1-1

Βαθμολογία

Β' - 2ος Όμιλος - Σε 5 αγώνες
B. Γκολ
1. Ατρόμητος Ανεμώτιας
13
13-2
2. Αχιλλέας Πέτρας
10
10-9
3. Πολιχνίτος
10
8-5
4. Αρίων Μήθυμνας
8
7-6
5. Ταξιάρχης Μανταμάδου
6
10-7
6. Παπανικολής Ερεσού
6 10-10
7. Φίλια
5 8-10
8. Καραβαγγέλης Στύψης*
2
5-9
9. Μακαρέας Άγρας
2
5-11
10.

Μεσότοπος*

2
1-7

* Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

Επόμενοι Αγώνες

7η αγωνιστική
Α' Όμιλος (19/10)
Αίγειρος-Αίας
Κεραυνός-Λιονταράκια
Αρίων Παλ-Ποσειδώνας
Αστέρας Ιππ-Ορφέας
Οδ Ελύτης-Παλλεσβιακός
Έφηβος-Ερμής

Β' Όμιλος
Αχιλλέας-Ατρόμητος (19/10)
Μακαρέας-Καραβαγγέλης (22/10)
Αρίων Μηθ-Πολιχνίτος (23/10)
Ταξιάρχης-Μεσότοπος (30/10)
Παπανικολής-Φίλια (23/10)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey