Νίκες για Παπανικολή και Καραβαγγέλη

25/10/2011 - 12:07 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2011 - 13:01

Σε δόσεις διεξάγεται το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας αφού μετά το ντέρμπι Αχιλλέα Ατρομήτου (1-2)  την περασμένη εβδομάδα σειρά ήταν να γίνουν ακόμη δύο αναμετρήσεις και να υπολείπονται ακόμη δύο ώστε να ολοκληρωθεί η 6η αγωνιστική.

Ο Παπανικολής επιβλήθηκε στην Ερεσό 2-0 δίκαια και καθαρά την Φίλια και αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση ένα μόλις βαθμό απο τον Αχιλλέα και τον Πολιχνίτο οι οποίοι μοιράζονται την δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Σαράντη Τζινιέρη παίζοντας απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο έφθασε σε μια καθαρή  νίκη χάρις σε τέρματα που πέτυχαν ανά ημίχρονο ο Ρωμαίου με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του στο πρώτο ημίχρονο και στην συνέχεια ο Κουδουνάς τα διπλασίασε σφραγίζοντας την νίκη στην ομάδα του.

Σημαντική ακόμη θεωρείται η εκτός έδρας νίκη που πήρε μέσα στο Μεσότοπο ο Καραβαγγέλης και μάλιστα ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Στύψης κατάφερε να προηγηθεί με τέρμα που πέτυχε ο Άγγελος Γιατζιτζόγλου για να απαντήσουν με την ισοφάριση οι γηπεδούχοι με γκολ απο τον Χρήστο Κουτλή και να τελειώσει το πρώτο μέρος.

Με την έναρξη του δευτέρου οι παίκτες του Καραβαγγέλη ευτύχησαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Γιώργο Γιατζιτζόγλου με κεφαλιά αξιοποιώντας εκτέλεση κόρνερ από τον Φόνιανη. Ο ίδιος ο σκόρερ δεν μπόρεσε να χαρεί το γκολ αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη λίγα λεπτά αργότερα και η ομάδα του να μείνει στο γήπεδο με δέκα παίκτες αλλά το σκορ δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των παικτών του Μακαρέα. Την ερχόμενη Κυριακή θα γίνουν τα παιχνίδια Πολιχνίτος-Αρίων Μηθ και Ταξιάρχης Μεσότοπος ώστε να ολοκληρωθεί η αγωνιστική.

Το φιλμ των αγώνων
Παπανικολής-Φίλια 2-0 (1-0)
Ρωμαίου, Κουδουνάς

Μακαρέας-Καραβαγγέλης 1-2 (1-1)
Χρ.Κουτλής (Μακαρέας)
Άγγ.Γιατζιτζόγλου, Γιώργος Γιατζιτζόγλου (Καραβαγγέλης)
Αποβολή: Γ. Γιατζιτζόγλου (Στύψη)

Βαθμολογία


Β' - 2ος Όμιλος - Σε 6 αγώνες
B. Γκολ
1. Ατρόμητος Ανεμώτιας
16
15-3
2. Αχιλλέας Πέτρας
10
11-11
3. Πολιχνίτος*
10
8-5
4. Παπανικολής Ερεσού 
9
12-10
5. Αρίων Μήθυμνας* 8 7-6
6. Ταξιάρχης Μανταμάδου* 6 10-7
7. Φίλια
5 8-12
8. Καραβαγγέλης Στύψης
5
7-10
9. Μακαρέας Άγρας*
2
6-13
10.

Μεσότοπος

2
1-7

* Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey