Τέσσερα μόλις ματς για το Σαββατοκύριακο...

27/10/2011 - 13:01

Φτωχό από αγωνιστική δράση είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο λόγο της συμμετοχής των μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ στο Ενωσιακό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ρόδο και ολοκληρώνεται αύριο. Έτσι μόνο τέσσερα εξ αναβολής παιχνίδια δύο από κάθε όμιλο θα διεξαχθούν το μεσημέρι της Κυριακής ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες στους ομίλους.

Στον πρώτο όμιλο  θα παίξουν στην δική τους τοπική αναμέτρηση ο Έφηβος με τον Ερμή όπου το ξεκίνημα και των δύο ομάδων δεν είναι μέχρι στιγμής ότι το καλύτερο και έχουν άμεσα ανάγκη την νίκη.  Ενδιαφέρον ακόμη έχει το παιχνίδι του Αίγειρου με τον Αία με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και να επιθυμούν διακαώς να νικήσουν και τώρα.

Στον άλλο όμιλο και στο γήπεδο του Μανταμάδου  ο τοπικός Ταξιάρχης μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να φθάσει σε μια ακόμη νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο  ψηλά στην βαθμολογία και θα τον βάλει στο κυνήγι για την τετράδα. Τέλος μεγάλη μάχη για το επιθυμητό αποτέλεσμα θα γίνει στον Μόλυβο με  Αρίων και Πολιχνίτο να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να εξορμούν για την κατάκτηση των τριών βαθμών.  

Το πρόγραμμα
ώρα 3μ.μ.
Α όμιλος
7η αγωνιστική
Αίγειρος-Αίας Μυτ. (γήπεδο Θερμής)
Έφηβος-Ερμής(γήπεδο Παμφίλων)

Β όμιλος
6η αγωνιστική
Ταξιάρχης-Μεσότοπος(γήπεδο Μανταμάδου)
Αρίων Μηθ. Πολιχνίτος(γήπεδο Μολύβου)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey