Κουτσουρεμένη αγωνιστική...

31/10/2011 - 13:44 Τελευταία τροποποίηση στις 31/10/2011 - 18:26

Με τέσσερα παιχνίδια δύο από κάθε όμιλο ολοκληρώθηκαν η 6η και η 7η αγωνιστική αντίστοιχα  στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Ταξιάρχης  Αίγειρος και Ερμής ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι ξεπερνώντας με πολύτιμες νίκες τα εμπόδια των αντιπάλων τους.

Αντίθετα ο Πολιχνίτος δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο στον Μόλυβο από τον τοπικό Αρίωνα, μένοντας στην λευκή ισοπαλία και έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο την διαφορά του με τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Ανεμώτιας. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είχαν διεξαχθεί πριν από την διοργάνωση του ενωσιακού πρωταθλήματος στο οποίο συμμετείχαν οι μικτές ομάδες της Λέσβου. Ας δούμε τώρα αναλυτικά τα παιχνίδια.


Έφηβος - Ερμής 0-4
Στο γήπεδο των Παμφίλων ο Ερμής απέδωσε καλό ποδόσφαιρο επιστρέφοντας και πάλι στις επιτυχίες μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχε και που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση συγκατοικώντας με τον Αστέρα Ιππείου.

Ο αντίπαλος του ο Έφηβος δεν πρόβαλε καμία αντίσταση και η νίκη ήρθε με εύκολο τρόπο χάρης στις ικανότητες και την εμπειρία τόσων ετών απο τον Γιώργο Βασιλέλλη ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα γκολ του Ερμή και ήταν μακράν ο καλύτερος του γηπέδου. Σκόραρε δύο φορές στο πρώτο μέρος και ισάριθμες φορές στην επανάληψη. Μάλιστα ο νικητής είχε και ευκαιρίες οι οποίες δεν αξιοποιηθήκαν για μεγαλύτερο σκορ ενώ ο Έφηβος το μόνο που πρόσφερε ήταν ένα δοκάρι από τον Λυρή και τίποτα περισσότερο.

Αίγειρος - Αίαντας Μυτ. 4-0
Απολαυστικός και εύστοχος αποδείχθηκε ο Αίγειρος στο ενωσιακό της Θερμής συντρίβοντας με το επιβλητικό 4-0 τον Αίαντα, που απογοήτευσε τους φίλους του με την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Μάλιστα αναγκάστηκε να αγωνισθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιακαλή κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να του στοιχίσει.
Στο 20΄ο Χιώτης έδωσε την πρωτοπορία στον Αίγειρο και λίγο πριν το ημίχρονο 35΄ο Καμπάνης τα διπλασίασε. Στην επανάληψη ήταν η σειρά του Βαξεβάνη να βρει τον τρόπο για τα δίχτυα δύο φορές και να δώσει διαστάσεις στην νίκη της ομάδας του. Για τον Αίγειρο η νίκη αυτή ήταν η τρίτη στο πρωτάθλημα.

Αρίων Μ. - Πολιχνίτος 0-0
Στην Μήθυμνα Αρίων και Πολιχνίτος ήθελαν πάση θυσία την νίκη την διεκδίκησαν μέχρι την τελευταία στιγμή και παρά τις όποιες καλές ευκαιρίες δημιούργησαν στο τέλος, δεν είδαν την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και έτσι το ισόπαλο 0-0 κρίνεται απολύτως δίκαιο. Ο Πολιχνίτος έχασε την μεγάλη ευκαιρία αν νικούσε να έφθανε στους τρεις βαθμούς, την διαφορά του με την κορυφή την οποία πατάει για την ώρα ο Ατρόμητος, αλλά και πάλι η μέχρι τώρα πορεία του κρίνεται ικανοποιητική.

Απο την δική του μεριά ο Αρίων ισοβαθμεί με Παπανικολή και Ταξιάρχη και δείχνει ότι έχει το σύνολο να κάνει περισσότερα πράγματα στην συνέχεια. Ο δυνατός άνεμος που έπνεε ήταν αρνητικό στοιχείο για τους παίκτες αλλά η εικόνα όπως είπαμε ήταν καλή. Ο γηπεδούχος αναγκάστηκε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βουρσούκη στο τέλος της αναμέτρησης.

Ταξιάρχης - Μεσότοπος 3-1
Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στην Φίλια ο Ταξιάρχης εκμεταλλεύτηκε την έδρα του φθάνοντας στην δίκαιη νίκη με 3-1 επί του ουραγού Μεσοτόπου. Για την ομάδα του Μανταμάδου ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα η οποία σκόρπισε χαμόγελα και αισιοδοξία για την δύσκολη συνέχεια. Ο Χρήστου ήταν ο παίκτης που έδωσε το προβάδισμα στον Ταξιάρχη στο πρώτο ημίχρονο ενώ από τις ευκαιρίες που δημιούργησε θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα ακόμη. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μανώλογλου ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα, όμως άμεση ήταν η αντίδραση των φιλοξενούμενων που μείωσαν με τέρμα του Ιωσηφέλλη δίνοντας ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

Όμως ο Χρήστου κορυφαίος της ομάδας του φρόντισε με το δεύτερο του προσωπικό γκολ να σφραγίσει την νίκη της ομάδας κάνοντας το τελικό 3-1. Ο Κουζιώνης είχε δοκάρι για τον νικητή ο σκόρερ του ΑΟΜ Ιωσηφέλλης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του σε μια απόφαση του διαιτητή με αποτέλεσμα να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα.

Τα αποτελέσματα
Α όμιλος
Έφηβος-Ερμής 0-4
Αίγειρος-Αίας 4-0

Βαθμολογία


Β' - 1ος Όμιλος - Σε 7 αγώνες
B. Γκολ
1. Κεραυνός Αφάλωνα
21
20-8
2. Λιονταράκια
16
24-9
3. Αρίων Παλαιοκήπου
13 23-10
4. Αστέρας Ιππείου 
12 16-12
5. Ερμής Παμφίλων 12 13-8
6. Παλλεσβιακός 10 13-9
7. Οδυσσέας Ελύτης 10 11-12
8. Αίγειρος Μιστεγνών
9
11-16
9. Αίας Μυτιλήνης
7 6-17
10. Ορφέας Κεραμειών 6 11-17
11. Ποσειδών Περάματος 4
4-16
12.

Έφηβος Παμφίλων

1
1-20


Τα αποτελέσματα
Β όμιλος
6η αγωνιστική
Ταξιάρχης-Μεσότοπος 3-1
Αρίων Μυθ.-Πολιχνίτος 0-0

Βαθμολογία


Β' - 2ος Όμιλος - Σε 6 αγώνες
B. Γκολ
1. Ατρόμητος Ανεμώτιας
16
15-3
2. Πολιχνίτος
11
8-5
3. Αχιλλέας Πέτρας 10 11-11
4. Ταξιάρχης Μανταμάδου 
9
13-8
5. Παπανικολής Ερεσού
9 12-10
6. Αρίων Μήθυμνας 9 7-6
7. Καραβαγγέλης Στύψης
5 7-10
8. Φίλια
5
8-12
9. Μακαρέας Άγρας
2
7-16
10.

Μεσότοπος

2
1-7

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey