Ένσταση Πολιχνίτου κατά Αρίονα!

02/11/2011 - 12:59

Μπορεί ο Πολιχνίτος  να μην κέρδισε στην Μήθυμνα τον Αρίωνa  την περασμένη Κυριακή για την 6η αγωνιστική  του πρωταθλήματος και να έμεινε στην λευκή ισοπαλία, όμως έχει πολλές πιθανότητες το παιχνίδι και τους βαθμούς να το κερδίσει στα χαρτιά.

Η διοίκηση του συλλόγου ισχυρίζεται  ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού γύρω στο 72΄ο αντίπαλος προπονητής του Αρίωνα ετοίμασε να κάνει αλλαγή περνώντας στον αγώνα τον ποδοσφαιριστή Χατζητάκη ο οποίος αγωνίζεται ως μεγάλος στην ομάδα, αντικαθιστώντας βγάζοντας έναν μικρό τον Κυριάκου από το παιχνίδι.

Ο κανονισμός εδώ αναφέρει ρητά και εφαρμόζεται από τις ομάδες ότι αν αντικατασταθεί μικρός από την ενδεκάδα τότε στη θέση του πρέπει υποχρεωτικά να μπει πάλι μικρός  πράγμα που ο Αρίων πάντα με τους ισχυρισμούς του  Πολιχνίτου δεν έκανε, ίσως πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, παραμερίστηκε και ξεχάστηκε.

Με το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι αφού το έψαξαν το θέμα, πήγαν την Δευτέρα στην ΕΠΣΛ και υπέβαλαν  ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη και συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν τον αγώνα στα χαρτιά αν στο αυριανό συμβούλιο της ένωσης κριθεί  ένοχη η ομάδα του Μολύβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey