Αέρας η Ανεμώτια!

14/11/2011 - 21:12 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2011 - 19:24

Ο ξαφνικός χαμός του ποδοσφαιριστή του Αστέρα Ιππ. Βασίλη Χατζησάββα σε τροχαίο δυστύχημα, ανέβαλε το ντέρμπι του Αστέρα με τον Κεραυνό στο Ίππειος με αποτέλεσμα οι διώκτες του πρωτοπόρου Κεραυνού να νικήσουν και να μειώσουν την διαφορά τους. Τα Λιονταράκια πέρασαν απαρατήρητα από τα Πάμφιλα νικώντας με 3-0 τον Έφηβο, ενώ δυσκολίες συνάντησε ο Αρίων Παλ για να κάμψει την αντίσταση του Αίγειρου και να τον κερδίσει με 3-2.

Σημαντικό διπλό πήρε ο Ορφέας 2-0, τον Παλλεσβιακό, ενώ στις επιτυχίες επέστρεψε ο Ερμής καταβάλλοντας με 3-1 τον Ποσειδώνα. Τέλος «εξάσφαιρο» κρατούσε ο Οδ. Ελύτης, συντρίβοντας με 6-1 τον Αίαντα. Στον άλλο όμιλο ο Ατρόμητος πήρε την νίκη με την Φίλια με 3-0 την ίδια ώρα όπου ο Πολιχνίτος έστω και με το φτωχό 1-0 πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο Ταξιάρχης που επικράτησε εκτός 2-0 του Μακαρέα όπως και ο Παπανικολής που συνέτριψε με 3-0 τον Αρίων Μηθ. Τέλος δεν κέρδισε ούτε αυτή τη φορά ο Αχιλλέας παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 στον δυνατό Μεσότοπο που άνοιξε πρώτος το σκορ.

Εκτέλεση με δύο κεφαλιές!
Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ταξιάρχης ο οποίος φουλάρει να πιάσει τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Νέο του θύμα αυτή τη φορά ο Μακαρέας τον οποίο ξεπέρασε με εύκολο τρόπο αφού ήταν καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια χάνοντας ευκαιρίες και βλέποντας δίχτυα με δύο κεφαλιές από τον Γιώργο Τσομπανέλλη στο δεύτερο ημίχρονο.

Επέστρεψε με νίκη…
Γλυκιά νίκη με σκορ 3-1 σημείωσε στα Πάμφιλα ο Ερμής καταβάλλοντας τον Ποσειδώνα και επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Ο δυνατός άνεμος δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο με το γηπεδούχο όμως να έχει την ουσία.

Αν και η φιλοξενούμενη ομάδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ και το διατήρησε μέχρι το ημίχρονο, στην συνέχεια οι παίκτες του Ερμή ξεπερνώντας το αρχικό σοκ ισοφάρισαν με τον Κουγιουμτζή και εν συνεχεία όλα πλέον ήταν εύκολα. Ο Βασιλέλλης έβαλε μπροστά την ομάδα του με 2-1 και λίγο αργότερα πάλι ο Κουγιουμτζής σφράγισε την νίκη στην ομάδα του με το δεύτερο προσωπικό τέρμα που σημείωσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ποσειδώνας χρειάσθηκε να αγωνισθεί με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του ….

Δυνατό κτύπημα!
Σαρωτικός αποδείχθηκε στην δυνατή του έδρα ο Παπανικολής συντρίβοντας με 3-0 τον Αρίωνα Μηθ. Και ανεβαίνοντας βαθμολογικά. Η ομάδα του Σαράντη Τζινιέρη τα είχε όλα. Δύναμη πάθος για την νίκη και καλή τελική προσπάθεια, κάτι που της επέφερε τα τρία γκολ αλλά και πολλές  ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα τρία δοκάρια με τους Κουδουνά(2) και Τσίλια. Ο Άκης Τσίλιας με κοντινό σουτ έδωσε την πρωτοπορία στην ομάδα του για να ακολουθήσουν άλλα δύο από τους Χασάπη και Βαρβάκη ο οποίος χρειάσθηκε και την βοήθεια αμυντικού του Αρίων να χρισθεί σκόρερ.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει…
Παρά το τσουχτερό κρύο οι φίλαθλοι του Πολιχνίτου απέδειξαν πόσο κοντά είναι στην αγαπημένη τους ομάδα και την συμπαραστέκονται να κατακτά τις νίκες. Συνέβη και στο παιχνίδι με τον Καραβαγγέλη όπου ο Πολιχνίτος νίκησε με 1-0 και έμεινε δεύτερος και αήττητος ακόμη στο πρωτάθλημα.

Ο γηπεδούχος έχασε καλές ευκαιρίες που κάλλιστα θα μπορούσαν να του δώσουν ένα μεγαλύτερο σκορ  ευτύχησε να πετύχει το μοναδικό του τέρμα με εύστοχο κτύπημα πέναλτι από τον Φώτα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Καραβαγγέλης ισορρόπησε στην επανάληψη και διαμαρτυρήθηκε για μια αποβολή του Σινέργελη πάνω στον Ψαρρό την οποία δεν έδωσε ο διαιτητής με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Έκανε το λάθος!
«Εξάσφαιρο» κρατούσε ο Οδ. Ελύτης συντρίβοντας με 6-1 τον Αίαντα ο οποίος έκανε το λάθος να προηγηθεί πρώτος στο σκορ με κοντινό σουτ από κοντά του Τσούρου στο 60΄. Από το λεπτό αυτό οι παίκτες του Οδ. Ελύτη πείσμωσαν ανέβασαν ρυθμό και απάντησαν με έξο τέρματα συνεχίζοντας να εκπλήξει τους πάντες ως νεοφώτιστος. Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης σημείωσε χατ τρικ ενώ τα υπόλοιπα τέρματα του νικητή σημείωσαν οι Μιχαλακέλλης Παρέλλης και Σοφιάννης οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Νέο στραπάτσο …
Νέους πολύτιμους βαθμούς πέταξε στο γήπεδο του ο Αχιλλέας παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 στον δυνατό και αποτελεσματικό Μεσότοπο που είδε την νίκη να χάνεται στις καθυστερήσεις με την ισοφάριση των γηπεδούχων.

Αποτέλεσμα που σαφώς τον αδικεί σύμφωνα με την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι αφού και ωραίο τέρμα πέτυχε με τον 14χρονο και στην πρώτη του συμμετοχή στην ομάδα του Καλαμούκη αλλά και έχασε πάμπολλες ευκαιρίες που αν γίνονταν γκολ ασφαλώς και θα τον έχριζαν νικητή. Από την άλλη ο Αχιλλέας πλήρωσε τις σοβαρές απουσίες και χρειάσθηκε να αγωνισθεί με σύνθεση ανάγκης. Η ομάδα της Πέτρας ευτύχησε και με την βοήθεια της τύχης να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με τον Αντώνη Τατά και να γλυτώσει το έμφραγμα.

Σαν σε προπόνηση…
Εύκολα γρήγορα και απλά χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα τα Λιονταράκια επικράτησαν του ουραγού της βαθμολογίας Έφηβου με 3-0 και παραμένουν στο κόλπο για την κατάκτηση της κορυφής. Χωρίς να εντυπωσιάσουν τα Λιονταράκια επέβαλαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό του παιχνιδιού και παρά τον δυνατό άνεμο που έπνεε κατάφεραν το είχαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Κατάφεραν  γρήγορα να προηγηθούν και στην συνέχεια να κάνουν ποιο εύκολα τα πράγματα. Ο μόνιμος σκόρερ ο Λαμπράκης άνοιξε τον χορό τον τερμάτων για να ακολουθήσουν άλλα δύο από τον Τάσο Κρασσόπουλο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του.

Παραλίγο να την πάθει!
Ο Αρίων Παλ. μπορεί να νίκησε με 3-2 τον ανταγωνιστικό και σωστά στημένο μέσα στο γήπεδο Αίγειρο η νίκη του μόνο εύκολη δεν ήταν. Η ομάδα του Παλαιοκήπου που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας τα βρήκε δύσκολα και οι παίκτες του χρειάσθηκαν να υπερβάλουν τον εαυτό τους για να φθάσουν στην νίκη. Ο Μιχάλης Κατζανός με κοντινό σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Αίγειρο για να ισοφαρίσει ο Μπαζίνας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με τον Ζαφείρη για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι με τον Τσακίρη. Το νικητήριο τέρμα του Αρίωνα πέτυχε ο Αγάς δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα γράφοντας το τελικό 3-2 για τον Αρίων. Να σημειωθεί ότι αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Παντελαίων οι Μ. Κατζανός Νίκος Κατζανός και Καμπάνης για λογαριασμό του Αίγειρου και ο Καράγκουτης από τον νικητή Αρίων.

Το πίστεψε….
Πίστεψε στην νίκη και την πήρε. Ο ψυχωμένος Ορφέας πήρε την δεύτερη του συνεχόμενη νίκη με θύμα του αυτή τη φορά τον Παλλεσβιακό τον οποίο μάλιστα τον νίκησε μέσα στην ίδια του την έδρα μετά από πολύ καλή εμφάνιση που έκανε. Ο Κουρτίδης άνοιξε το σκορ για να εδραιώσει την νίκη με πέναλτι ο Μποντακόπουλος.

Συνέχισε το σερί του!
Δεν παίζεται ο Ατρόμητος Ανεμώτιας ο οποίος καθάρισε με εύκολο τρόπο και την Φίλια και διατήρησε την διαφορά που τον χωρίζει από τους αντιπάλους του. Ο νικητής καθάρισε το παιχνίδι πριν καν αυτό αρχίσει αφού μέσα σε δέκα λεπτά το σκορ ήταν 2-0 με δύο όμορφα σουτ του Ηλία Λασκαρίδη, ο οποίος ήταν ο καλύτερος του γηπέδου και μια μόνιμη απειλή για τους αμυντικούς της Φίλιας. Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Ιντζές.

Θρήνος αντί για ποδόσφαιρο
Η μοίρα φαίνεται ότι έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Βασίλη Χατζησάββα πρώην ποδοσφαιριστή του Ααστέρα Ιππείου ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη κοντά στο σπίτι του στους Λάμπους Μύλοι όπου επέστεφε. Το αυτοκίνητο του καρφώθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο σε τοίχο και ο Χατζησάββας βρήκε τραγικό θάνατο από αιμορραγία. 

Οι συμπαίκτες και γενικά οι άνθρωποι που τον ήξεραν δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι έφταιξε και χάθηκε ένα τόσο νέο παλικάρι στον Μολώχ της ασφάλτου. Ο Χατζησάββας έπαιξε στον Αστέρα  ενώ πριν από χρόνια είχε συμμετοχές και στην μικτή των Νέων της ΕΠΣΛ. Πριν από δύο χρόνια λόγο της δουλειάς του αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τα γήπεδα σε ηλικία 34 ετών. Αμέσως μετά την τραγική είδηση η διοίκηση του Αστέρα ενημέρωσε την ΕΠΣΛ οι οποία ανέβαλε το προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Κεραυνό το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Ιππείου. Η κηδεία του παλικαριού έγινε το πρωί της Κυριακής στο Ίππειος μέσα σε οδύνη από τους δικούς του ανθρώπους.

(Ρεπορτάζ: Μανώλης Λαγουτάρης)


Α όμιλος
9η αγωνιστική
Οδ Ελύτης-Αίας 6-1
Αίγειρος-Αρίων Παλ 2-3
Παλλεσβιακός-Ορφέας 0-2
Αστέρας Ιππ-Κεραυνός(αναβλήθηκε)
Έφηβος-Λιονταράκια 0-3
Ερμής-Ποσειδώνας 3-1

Β όμιλος
9η αγωνιστική
Παπανικολής-Αρίων Παλ-3-0
Μακαρέας-Ταξιάρχης 0-2
Αχιλλέας-Μεσότοπος 1-1
Πολιχνίτος-Καραβαγγέλης 1-0
Ατρόμητος-Φίλια 3-0


Β' - 1ος Όμιλος - Σε 9 αγώνες
B. Γκολ
1. Κεραυνός Αφάλωνα
24
24-9
2. Λιονταράκια
22
30-11
3. Αρίων Παλαιοκήπου
19 29-14
4. Οδυσσέας Ελύτης
18 18-13
5. Ερμής Παμφίλων
15 15-10
6. Παλλεσβιακός 13 21-13
7. Ορφέας Κεραμειών
12 18-18
8. Αστέρας Ιππείου
12
18-16
9. Αίγειρος Μιστεγνών
9 14-23
10. Αίας Μυτιλήνης
7 9-26
11. Ποσειδών Περάματος 4
5-20
12.

Έφηβος Παμφίλων

1
2-28



Β' - 2ος Όμιλος - Σε 7 αγώνες
B. Γκολ
1. Ατρόμητος Ανεμώτιας
22
21-5
2. Πολιχνίτος
17
10-5
3. Παπανικολής Ερεσού 15 17-11
4. Ταξιάρχης Μανταμάδου
13
16-9
5. Αχιλλέας Πέτρας
11 12-15
6. Αρίων Μήθυμνας
10 8-10
7. Φίλια
8 11-15
8. Καραβαγγέλης Στύψης
5 9-14
9. Μεσότοπος
3
3-10
10.

Μακαρέας Άγρας

2
6-16

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey