Χώρισαν οι δρόμοι Ορφέα - Σαμοθρακή

28/05/2012 - 16:28

Μια πετυχημένη συνεργασία στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου έφτασε στο τέλος της με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Στράτος Σαμοθρακής, παίκτης αλλά και προπονητής του Ορφέα, δε θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα των Κεραμειών τη νέα χρονιά.

Ο Ορφέας πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στη Β' Κατηγορία, κατακτώντας αρχικά την 7η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στον Β1 όμιλο. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και στον όμιλο της παραμονής, φτάνοντας σχετικά άνετα στην επίτευξη του στόχου, τερματίζοντας στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας πίσω από τον Παλλεσβιακό.

Ο Στράτος Σαμοθρακής, με δηλώσεις του στο "SL", αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με τον Ορφέα Κεραμειών: "Το τέλος του φετινού πρωταθλήματος σήμανε και τη λήξη της συνεργασίας μου με τον Ορφέα Κεραμειών. Αποχωρώ από τη θέση του παίκτη, αλλά και του προπονητή, γεμάτος ικανοποίηση για όσα πετύχαμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους συνεργάστηκα εντός γηπέδου, αλλά και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που αποτέλεσαν τη δύναμη του συλλόγου εκτός γηπέδου, για τη συνεργασία μας. Εύχομαι στον Ορφέα Κεραμειών καλή συνέχεια".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey