Ευθύνες "Παλλέ" και Δήμου για το κλειδωμένο "Γ.Σκούφος" [pics]

01/10/2012 - 13:06 Τελευταία τροποποίηση στις 01/10/2012 - 13:34

Το Σάββατο ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Γήπεδο "Γεώργιος Σκούφος", ο αγώνας του Παλλεσβιακού με τον Αρίωνα Μήθυμνας, που δεν έγινε όμως ποτέ.

Αιτία, το κλειδωμένο γήπεδο από πλευράς του Δήμου Λέσβου, ο οποίος διαχειρίζεται τους αθλητικούς χώρους, παρά το γεγονός πως το Σαββατοκύριακο υπήρχε κανονικά αγωνιστική δράση στα τοπικά πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πρακτικές, από τη στιγμή που ο Δήμος Λέσβου έχει παραχωρήσει προς χρήση το γήπεδο σε κάποια ομάδα, οφείλει το γηπεδούχο σωματείο να ενημερώσει για τη διεξαγωγή επίσημου αγώνα.

Με τη σειρά τους οι υπεύθυνοι για τα γήπεδα στη Δημοτική Αρχή φροντίζουν ο αθλητικός χώρος να είναι έτοιμος. Οι ενημερώσεις γίνονται μεταξύ των δύο αυτών πλευρών και η διιοργανώτρια αρχή δε φέρει καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

Στην προκειμένη περίπτωση, υπήρξε παρανόηση μεταξύ Παλλεσβιακού και Δήμου Λέσβου, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να βρεθούν στο "Γεώργιος Σκούφος" όπως και οι διαιτητές, αλλά το γήπεδο να είναι κλειδωμένο.

Το διαιτητικό τρίο, ως όφειλε, συμπλήρωσε το Φύλλο Αγώνα περιγράφοντας τις συνθήκες που συνάντησε κατά την άφιξή του. Πλέον, το λόγο έχει η ΕΠΣ Λέσβου, που θα συνεδριάσει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα (9/10) και θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα. Ο Παλλεσβιακός θα προσπαθήσει από την πλευρά του να πείσει πως δε φέρει ευθύνη για τη μη διεξαγωγή του ματς, μεταφέροντας το βάρος στο Δήμο Λέσβου.

Η ΕΠΣΛ θα κρίνει από την εκδίκαση της υπόθεσης αν ο αγώνας θα πρέπει να οριστεί εκ νέου, ή αν ο Παλλεσβιακός ως γηπεδούχος θα μηδενιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σε μια τέτοια περίπτωση, τα προβλήματα για τον ιστορικό "Παλλέ" θα είναι πολλαπλά, αφού βάσει ΚΑΠ προβλέπεται ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών φέτος και δύο βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey