Χτύπησαν... καμπάνες για το ξύλο στο Ίππειος

21/03/2013 - 11:36

Asteras_Ippeiou_Doxa_Plagias_4-3_fasi2Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου ήταν αμείλικτη για τα όσα συνέβησαν στο Ίππειος, μετά το το τέλος του αγώνα μεταξύ του Αστέρα και του Οδυσσέα Ελύτη την περασμένη αγωνιστική στη Β' Κατηγορία.

Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα, αλλά και στην Έκθεση του Παρατηρητή, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ παικτών του Αστέρα Ιππείου και φιλάθλων στις κερκίδες (!), που είχαν ως αποτέλεσμα γενικευμένη σύρραξη.

Τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής είχαν καλέσει σε απολογία όσους φέρονται, μετά το ποδόσφαιρο, να έπαιξαν και... ξύλο, ωστόσο δεν προσήλθαν στην ακροαματική διαιδικασία. Τιμωρήθηκαν μάλισα πολύ αυστηρά, με ποινές που ίσως να μην είναι πρωτόγνωρες για τα δεδομένα της Λέσβου, όμως τουλάχιστον τη φετινή χρονιά αποτελούν ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, η Πειθαρχική τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Ιππείου Ι. Κοκκαλέλλη με αποκλεισμό εισόδου στα γήπεδα με οποιαδήποτε ιδιότητα για δώδεκα μήνες, αρχής γενομένης από τις 20 Μαρτίου. Κάτι που συνεπάγεται πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση προς το τέλος του πρωταθλήματος της επόμενης περιόδου. Επίσης, στον ποδοσφαιριστή της ίδιας ομάδας Χ. Κουτσέλλη επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα με οποιαδήποτε ιδιότητα για έξι μήνες (ως υπότροπος), χάνοντας το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Παράλληλα, τιμωρήθηκε και ο Αστέρας Ιππείου, που επίσης δεν απολογήθηκε, με χρηματικό πρόστιμο ύψους 150€.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey