Στις προπονήσεις της ΑΕΚ Παπαδόπουλος και Δήμου

29/02/2024 - 19:01 Τελευταία τροποποίηση στις 29/02/2024 - 19:34

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕK στα Σπάτα βρίσκονται από σήμερα Πέμπτη 29/2 οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αστέρα Νίκης, Ηλίας Παπαδόπουλος και Κλεάνθης Δήμου.

Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα τμήματα Κ14, Κ16 του Αστέρα και αποτελούν βασικά στελέχη της Μικτής ομάδας Λέσβου Κ14, έλαβαν επίσημη πρόσκληση από την ΑΕΚ για αξιολόγηση, λαμβάνοντας μέρος στις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής, ενώ την προσεχή Κυριακή 3 Μαρτίου θα αγωνιστούν και σε φιλικό αγώνα. Οι 14χρονοι παίκτες, γέννημα θρέμμα του Αστέρα Νίκης, προκάλεσαν το ενδιαφέρον της ιστορικής ΠΑΕ μέσα από την συμμετοχή τους στους αγώνες της Μικτής ομάδας Λέσβου, με το προπονητή Τάσο Στασινόπουλο να τους προσκαλεί απ' ευθείας στις προπονήσεις του τμήματος Κ15.

papadopoulos-dimou-aek-1.jpg (1536×2040)

Αριστερά Ηλίας Παπαδόπουλος-Δεξιά Κλεάνθης Δήμου

Ο Παπαδόπουλος αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και ο Δήμου ως επιτελικός μέσος αλλά και αμυντικό χαφ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο νεαροί Μυτιληνιοί ποδοσφαιριστές πέρασαν τα «σύνορα του νησιού», συμμετέχοντας στην προπόνηση μιας από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας και σίγουρα η εμπειρία που θα αποκομίσουν σε πρώτη φάση θα είναι μοναδική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey