Εκδήλωση προβολής από ΝΟΕ και ΙΟ Μυτιλήνης

05/09/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 13:53


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε πριν λίγες ημέρες η διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος (Ν.Ο.Ε.) στο λιμάνι της Μυτιλήνης, με μικρούς ιστιοπλόους να προσφέρουν όμορφο θέαμα υπό το επιβλητικό φόντο της Προκυμαίας και του τρούλου του Αγίου Θεράποντα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνολικά 13 σκάφη, έξι optimist από τον Ν.Ο.Ε και δύο laser και πέντε optimist από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μυτιλήνης. Το ιστιοπλοϊκό event είχε σκοπό να παρουσιάσει το άθλημα της ιστιοπλοΐας τριγώνου στο κοινό της Μυτιλήνης και ιδιαίτερα στους προσκόπους του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στα σκάφη και να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το άθλημα.

Στη συνέχεια διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των αθλητών των δύο ομίλων και ακολούθησαν βραβεύσεις. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν στο Επιμελητήριο παρουσιάσεις και συζήτηση σε θέματα ανοιχτής θαλάσσης, όπως το τριμάρισμα των πανιών, η διοργάνωση αγώνων και η εν πλω αντιμετώπιση εκτάκτων προβλημάτων υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στόχος των διοργανωτών είναι μια τέτοια συνάντηση να πραγματοποιείται κάθε τέλος Αυγούστου στη Μυτιλήνη, ενώ παράλληλα θα γίνουν προσπάθειες για τη διεξαγωγή ενός αγώνα optimist μέσα στο λιμάνι της πόλης μας. Από την πλευρά τους, τα μέλη του ΙΟΜ ευχαρίστησαν το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας για την έλευσή του στη Λέσβο και ανανένωσαν το ραντεβού τους σε επόμενες κοινές τους εκδηλώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey