Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης ο ΙΟΜ!

24/03/2016 - 15:11

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης θα συμμετάσχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Κόλπο της Παροικιάς από τις 25 έως τις 27 Μαρτίου 2016. Πρόκειται για ένα σημαντικό αγώνα, καθώς από αυτόν προκρίνονται οι αθλητές και οι αθλήτριες, που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και στην προεθνική ομάδα.

Τη Λέσβο θα εκπροσωπήσουν συνολικά 8 αθλητές και αθλήτριες από το Τμήμα Τριγώνου του ΙΟΜ. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Laser 4.7 θα συμμετέχουν οι αθλητές: Κωφόπουλος-Λυμπέρης Σταμάτιος, Αθηνιώτης Αλέξανδρος, Βαμβουρέλλης Δημοσθένης, Βαλαβάνης Γεώργιος και στην κατηγορία Optimist οι αθλητές και αθλήτριες: Δελόγκου Σοφία, Γενιτσαριώτης Γεώργιος, Γενιτσαριώτη Μαριάνθη και Κονιαρέλλης Νικόλαος. Την ομάδας του ΙΟΜ θα συνοδέψουν ο προπονητής του Τμήματος κ. Νίκος Παρίντας και ο αρχηγός της αποστολής κ. Γιάννης Δελόγκος, μαζί με την κα. Δέσποινα Γενιτσαριώτου και τον Δημήτρη Κονιαρέλλη.

Συνολικά στους αγώνες θα συμμετάσχουν 137 αθλητές και αθλήτριες από 14 ναυταθλητικά σωματεία σε όλο το Αιγαίο και την Κρήτη: εκτός από τον ΙΟ Μυτιλήνης και τον ΝΟ Πάρου, θα υπάρχουν αποστολές από τους ΝΟ Χίου και Καρδαμύλων, την Κω και τη Ρόδο, τη Σύρο, την Άνδρο και την Αντίπαρο, ενώ θα έρθουν από την Κρήτη ο ΙΟ Χανίων και Αγίου Νικολάου και οι ΝΟ Χανίων, Ηρακλείου και Γαζίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey