Ενθουσίασε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist

10/07/2018 - 13:47

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Optimist, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως 9 Ιουλίου 2018, στην Πέτρα και συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το ΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού - Τουρισμού Δήμου Λέσβου, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 300 αθλητές από 60 ομίλους όλης της Ελλάδας, καθώς και αντιπροσωπείες από την Κύπρο. Χθες το μεσημέρι έγινε η τελετή λήξης των αγώνων με τις απονομές των επάθλων στους νικητές, ενώ απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Την 1η θέση κατέκτησε ο Αναστάσιος Γκαρίπης (Όμιλος Φίλων θαλάσσης) με 35 βαθμούς ποινής, στη 2η θέση κατετάγη ο Στέφανος Τσάκος (ΝΟ Δελφινάριο) με 37 βαθμούς ποινής και 3ος τερμάτισε ο Θεοφάνης Ζήσης (Ν.Ο. Θεσσαλονίκης) με 60 βαθμούς ποινής, μετά από 10 ιστιοδρομίες.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λέσβου επισημαίνει τα οφέλη από μια τέτοια εκδήλωση και την προβολή της Λέσβου κατά τη διάρκεια των αγώνων, χαρακτηρίζοντας τα ιδιαίτερα σημαντικά και πολλαπλά. «Μέσα από τις προσπάθειες των αθλητών στα πλαίσια αυτής της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης προβάλαμε τη Λέσβο πανελλαδικά αναδείξαμε για ακόμη μια φορά τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα στη διοργάνωση ναυταθλητικών αγώνων. Ο Δήμος Λέσβου είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε τέτοιες αξιόλογες  προσπάθειες και τις στηρίζει με θέρμη και ενθουσιασμό. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχή και ποιοτική διοργάνωση των αγώνων.», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας τα αποτελέσματα: ΕΔΩ

Φωτογραφίες | Γιώργος Παπαδόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey