Αγωνιστική Σχολή από ΙΟ Μυτιλήνης

26/04/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 13:53


Η έναρξη της 1ης Σχολής Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μυτιλήνης είναι γεγονός και απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών, που έχουν ήδη γνωρίσει την ιστιοπλοΐα ανοιχτής θαλάσσης, όμως επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο trimming των πανιών, γνωρίζοντας καλύτερα τους κανονισμούς και την τακτική των αγώνων.

Η Σχολή θα έχει συνολική διάρκεια 40 διδακτικών ωρών και περιλαμβάνει α) θεωρητικά μαθήματα (8 ώρες) με σημειώσεις σύγχρονης βιβλιογραφίας και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και β) πρακτικά μαθήματα (32 ώρες) με αγωνιστικό σκάφος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ΙΟΜ για τις δηλώσεις συμμετοχών τους μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., συμπεριλαμβάνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους έως τις 15 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τη Σχολή και τα μαθήματα, μπορούν να απευθύνονται στον προπονητή κ. Κώστα Αθηνιώτη, στα γραφεία του Ι.Ο.Μ. στη Μαρίνα Μυτιλήνης, κάθε Τρίτη (20:30 – 22:00).

afisa_agonistikis_iom

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey