Πέντε από τα εννέα μετάλλια, από Λέσβιους σκοπευτές

05/08/2023 - 14:00

Mεγάλες στιγμές για το Ελληνικό αεροβόο στην τελευταία ημέρα του Παγκόσμιου / Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σκοποβολής  bench rest  που έγινε στο Plzen  της Τσεχίας.

Οι Έλληνες αθλητές κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό της Ευρώπης και την τέταρτη θέση στον κόσμο, αργυρό και χάλκινο μετάλλια στο ατομικό της ίδιας κατηγορίας, των ενηλίκων. Ανάμεσα τους και ο Λέσβιος Ιγνάτης Γελαγώτης που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στο πρωτάθλημα με χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας των juniors.

skopeutes-gelagotis-2023-europaiko1.jpg (770×513)

Ας σημειωθεί ότι πέντε από τα εννέα μετάλλια των Ελλήνων αθλητών συγκέντρωσε η οικογένεια Γελαγώτη, ο Στρατής Γελαγώτης (που συμμετείχε στην ομάδα που κέρδισε το χρυσό στο ομαδικό της Ευρώπης) γιατρός στο Μόλυβο και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δυτικής Λέσβου και ο γιός του Ιγνάτης Γελαγώτης.

skopeutes-gelagotis-2023-europaiko2.jpg (770×513)

«Γυρνάμε πίσω με εννέα μετάλλια στις αποσκευές μας και με εικόνες και συναισθήματα που δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Ευχαριστούμε τις εταιρείες TKC και Betsson για την βοήθεια στην πραγματοποίηση του ονείρου, όπου αλλού χτυπήσαμε πόρτες τις βρήκαμε κλειστές. Επόμενος σταθμός και στόχος μας η Φινλανδία σε δυο χρόνια» είπε στο «Ν» ο Στρατής Γελαγώτης.

Στο στο παρελθόν η Λέσβος δεν είχε επιτύχει διάκριση στο άθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey