«Σαν τα Βατερά δεν έχει»… και φέτος

05/08/2023 - 14:18

Με ενθουσιασμό τα Βατερά υποδέχθηκαν όλους τους συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος σε αγώνες δρόμου, αλλά και ποδηλάτων το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουλίου. Η διοργάνωση αυτή γεννήθηκε από μία ιδέα ανθρώπων της ομαδας #santavateradenexei# που δημιουργήθηκε πριν από έναν χρόνο. 

Παιδιά που μεγάλωσαν μαζί και αγάπανε τα Βατερά και έκτοτε προβάλλουν τον τόπο τους και τις ομορφιές του παντού. «Ήταν μία πολυδιάστατη διοργάνωση που περιλάμβανε πολυποίκιλες κοινωνικές, εθελοντικές και εκπαιδευτικές δράσεις και αθλητικές στις οποίες συμμετείχαν από παιδιά μέχρι άνθρωποι πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. 

Αρωγοί αυτής της προσπάθειας στάθηκαν τόσο καταστήματα της περιοχής , χορηγοί ιδιώτες , όσο και φορείς και Υπηρεσίες (Αστυνομία, ΚΥ Πολιχνίτου, Κοινότητα Βρίσας, Δημος Δυτικής Λέσβου), αφού ο στόχος ήταν κοινός και προσβλέπει στην ενασχόληση των ανθρώπων κάθε ηλικίας με το δρομικό κίνημα και σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από την άσκηση» τόνισε ο Άγγελος Καρέτας. 

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να τρέξουν διαδρομές δίπλα στη θάλασσα, αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο των Βατερών και την απέραντη αμμουδιά της.Πήραν μέρος πάνω από 120 αθλητές από 5 έως και 79 ετών. Το Σάββατο η εκδήλωση είχε αγώνες 1000μετρων - 5 km & 10 km. Υποστήριξαν την εκδήλωση αθλητές από την Λέσβο αλλά είχαμε την χαρά να έχουμε και αθλητές από Χίο - Πάτρα που κάναν διακοπές στο νησί μας και το βρήκαν μια χαρούμενη νότα στης διακοπές τους. Την Κυριακή είχαμε την εκδήλωση της ποδηλατικής ατομικής χρονομέτρησης 5Km & 10km.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey