Πέντε μετάλλια ο ΑΣ Μυτιλήνης στο Διασυλλογικό!

16/03/2016 - 14:31

Με γεμάτες αποσκευές επέστρεψαν στη Λέσβο οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΣ Μυτιλήνης, που συμμετείχαν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ε.ΤΑ.Ν.Ε, κατακτώντας συνολικά πέντε μετάλλια! Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και ο Α.Σ. Μυτιλήνης έλαβε μέρος με 8 αθλητές στο Τεχνικό Πρωτάθλημα (πούμσε) και 14 αθλητές στο Αγωνιστικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.

Στο Τεχνικό Πρωτάθλημα (πούμσε) η Μαρία Μανώλη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ πολύ καλά πλασαρίσματα είχαν επίσης η Μαρία Παύλου (5η θέση) και Άγγελος Κουρογένης (5η θέση). Στο Αγωνιστικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα η Γρηγορηλία Κυριακίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, η Δέσποινα Σπανού το ασημένιο και από ένα χάλκινο ο Λύσανδρος Μανώλης και ο Χρήστος Καστρινέλλης. Θετική παρουσία είχαν επίσης ο Γιάννης Αθανασίου (5η θέση) και ο Βασίλης Γρηγορίου (5η θέση).

 

Την αποστολή αποτελούσαν ακόμη οι αθλητές: Αγγ. Βαρελτζής, Χρ. Βογιατζής, Αθ. Δάλλα, Γ. Ελευθερίου, Αφρ. Κάσμη, Στ. Κιουτουρόγλου, Ν. Κρικλάνη, Στ. Κωσταράς, Β. Ντεληνικολής, Ελ. Παπαμακαρίου, Μ. Παπασωτηρίου και Γ. Σπυρέλλης, οι οποίοι πραγματοποίησαν αρκετά υποσχόμενες εμφανίσεις. Να αημειωθεί ότι για κάποιους αθλητές ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημο πρωτάθλημα. Την αποστολή συνόδευαν  οι προπονητές Ανδρέας Αληφραγκής και Ιωάννης Σουγιουλτζής.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως ο Α.Σ. Μυτιλήνης κάλυψε και σε αυτήν την αποστολή, σε μια προσπάθειά να προωθήσει το άθλημα του Ταε Κβον Ντο δίνοντας την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους αθλητές να συμμετέχουν σε επίσημες διοργανώσεις εκτός νησιού, τόσο τα έξοδα συμμετοχής των αθλητών στους αγώνες όσο και τα έξοδα διαμονής και διατροφής. Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος ευχαριστεί τις επιχειρήσεις "Καρίπης χρώματα-μονωτικά" και "Τsolos Travel" για τη συνεργασία και την ευγενική τους χορηγία στις επίσημες εμφανίσεις-φόρμες της ομάδας. 

Νωρίτερα, ο προπονητής Ανδρέας Αληφραγκής και μια ομάδα επίλεκτων αθλητών επισκέφτηκε το νησί της Χίου, για μια από κοινού προπόνηση με τους αθλητές του αντίστοιχου συλλόγου Τάε Κβον Ντο. Οι δράσεις συνεχίστηκαν και με μια ημερίδα αγωνιστικού Τάε Κβον Ντο,  στις εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ, στην οποία συμμετείχαν οι σύλλογοι Μυτιλήνης, Πέτρας, Καλλονής και Χίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey