Νέες διακρίσεις για τον Άτλαντα Μυτιλήνης

24/04/2012 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 15:18


Η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη για τους παλαιστές του Άτλαντα Μυτιλήνης, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων, που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες.

Μετά το μετάλλιο που κέρδισε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών ο Νίκος Βουκαλέλλης, ήρθε η σειρά των Βέτσου, Διαμαντίδη και Βάρκα να κρεμάσουν μετάλλια στο στήθος τους. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών και μετά από αγώνες πρόκρισης, πήραν μέρος οι τρεις Μυτιληνιοί παλαιστές.

Ο Νίκος Βέτσος, παρά το ότι υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, ήταν εντυπωσιακός. Ειδικά ο αγώνας που έδωσε στον ημιτελικό, ήταν ίσως ο καλύτερος όλης της διοργάνωσης. Κέρδισε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και βρέθηκε στον τελικό, όπου έχασε στις λεπτομέρειες κι έτσι κατέκτησε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 66 κιλά. Πρώτος ήταν ο Δερμικιάν των Άνω Λιοσίων.

Ο Βασίλης Διαμαντίδης, που ανήκει ακόμα στην κατηγορία παίδων, δεν είχε πρόβλημα να σταθεί ισάξια απέναντι σε μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους, κατά 2 και 3 χρόνια. Πάλεψε στα 74 κιλά και κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Την πρώτη θέση σε αυτή την κατηγορία κέρδισε ένας άλλος Μυτιληνιός, ο Νίκος Βάρκας, που όμως φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς έχοντας πάρει μεταγραφή για εππαγελματικούς λόγους. Στη 2η θέση ήταν ο Ποικιλίδης της Καλαμαριάς.

Οι μάχες για τους παλαιστές του Άτλαντα Μυτιλήνης όμως δεν τεέλειωσαν εκεί. Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς το Πανελλήνιο ελληνορωμαϊκής παίδων, όπου έλαβαν μέρος ο Βασίλης Διαμαντίδης και ο Νίκος Μπουχλής, οι οποίοι πέρασαν εύκολα από τα προκριματικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey