Στο Αζερμπαϊτζάν μέσω... Καλλονής!

02/08/2012 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 15:17


Ο Μυτιληνιός πρωταθλητής της πάλης Βασίλης Διαμαντίδης θα δώσει κανονικά το παρόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής της κατηγορίας παίδων, που θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν.

Μπορεί η Ελληνική Ομοσπονδία του αθλήματος να μην κατάφερε να εξασφαλίσει τα έξοδα μεταφοράς του Έλληνα πρωταθλητή και του προπονητή του Σωτήρη Πετράκη στο Μπακού, ωστόσο και οι δύο θα βρεθούν στην περιχοή του Καυκάσου με την ευγενική χορηγία της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως και τις 25 Αυγούστου. Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ως αρωγός κάθε προσπάθειας που εκπορεύεται από την ευγενή άμιλλα του αθλητισμού και την προοπτική διάκρισης της Λέσβου μας στηρίζει τον αθλητή ελληνορωμαϊκής πάλης Βασίλειο Διαμαντίδη.

Ο 17χρονος Λέσβιος πρωταθλητής ο οποίος ξεκίνησε την πάλη το 2004 έχει σημειώσει σημαντικές διακρίσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και ευελπιστεί σε μια ακόμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης Παίδων που θα διεξήχθη στο Αζερμπαϊτζάν από τις 20-25/08/2012.

Ωστόσο, μαζί με του αθλητή Βασίλειου Διαμαντίδη, η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ καλύπτει τα έξοδα και του προπονητή του Σωτήρη Πετράκη καθώς και για τους δύο η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης δήλωσε «απών».

Όλοι εμείς στην οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ δηλώνουμε την ικανοποίησή μας γι'αυτή την εξέλιξη και ευχόμαστε στον νεαρό αθλητή καλή επιτυχία στους αγώνες του στο Αζερμπαϊτζάν για να κάνει υπερήφανη τη Λέσβο μας."

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΛΚ. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μακάρι ανάλογες ενέργειες να συνεχιστούν προς όφελος του αθλητισμού της Λέσβου. Μικρή λεπτομέρεια. Η Ομοσπονδία, ως γένους θηλυκού, δηλώνει συνήθως "απούσα" και ποτέ "απών"...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey