Δύο μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Συλλόγων του Tae Kwon Do

12/01/2013 - 20:37 Τελευταία τροποποίηση στις 12/01/2013 - 21:26

Με δύο μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε ο Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do Μυτιλήνης  από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την ETU στην αίθουσα του αθλήματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Φάληρο.

Το σωματείο της Λέσβου συμμετείχε με τρεις αθλητές, δύο εκ των οποίων ανέβηκαν στο βάθρο, ενώ ο τρίτος πλασαρίστηκε στην ιδιαιτέρως τιμητική 5η θέση. Και οι τρεις αθλητές άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Σουβατζόγλου κρέμασε στο στήθος του το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 45 κιλών, ενώ η Δέσποινα Σπανού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 67 κιλά. Τέλος, ο Χρήστος Βαλελλής κατετάγη στην 5η θέση των 63 κιλών.

Ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Tae Kwon Do Μυτιλήνης, Ανδρέας Αλιφραγκής, επεσήμανε σε δηλώσεις του πως αυτές οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς των παιδιών και η απαρχή για ακόμα μεγαλύτερες στο μέλλον.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων ολοκληρώνεται αύριο στο ΣΕΦ, με τους διοργανωτές να φέρνουν εις πέρας και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός στο οποίο συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 2500 αθλητές και αθλήτριες συλλόγων, που αποτελούν αναγνωρισμένα μέλη από τις Ομοσπονδίες του Tae Kwon Do των χωρών τους.

Ρεπορτάζ, φωτόγραφίες: radiolesvownews.gr

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey