Διπλή εκπροσώπηση στο Βαλκανικό Καράτε

11/02/2013 - 18:12 Τελευταία τροποποίηση στις 11/02/2013 - 18:29

Σημαντική επιτυχία για τον ΑΣ Shotokan Καράτε Πολιχνίτου και τις αθλήτριές του Κατερίνα Παπουτσή και Ειρήνη Γεωργάκη, που κέρδισουν επάξια μια θέση στην Εθνική ομάδα και θα αγωνιστούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε, που θα διεξαχθεί στη Σερβία στο τέλος Μαρτίου.

Οι δύο αθλήτριες συμμετείχαν με τα χρώματα του συλλόγου του Πολιχνίτου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαύρων ζωνών, που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο "Δαΐς" της Αθήνας το Σαββατοκύριακο.

Τόσο η Παπουτσή, όσο και η Γεωργάκη επέστρεψαν στο νησί με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές τους, κερδίζοντας παράλληλα με την αξία τους μια θέση στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Καράτε, που θα ταξιδέψει στη γειτονική χώρα με στόχο ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Έτσι, η χρονιά για τον ΑΣ Shotokan Καράτε Πολιχνίτου ξεκίνησε όπως ακριβώς έκλεισε και το 2012, με επιτυχίες δηλαδή, αφού στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έγχρωμων και μαύρων ζωνών του Δεκεμβρίου, ο σύλλογος είχε πανηγυρίσει συνολικά τρία χρυσά, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey