Πανευρωπαϊκή διάκριση στο Jiu Jitsu

13/02/2013 - 18:43 Τελευταία τροποποίηση στις 13/02/2013 - 19:06

Jiu_Jitsu_Alafakis_Lisbon2013H Λέσβος αποδεικνύει ότι διακρίνεται και στις μαχητικές τέχνες, έπειτα και από το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο Χρήστος Αλαφάκης (φωτο) στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu, που διεξήχθη πριν λίγες ημέρες στη Λισαβώνα της Πορτογαλίας.

Ο δάσκαλος του Αθλητικού Συλλόγου Jiu Jitsu Μυτιλήνης ήταν εντυπωσιακός στη διάρκεια της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου και κερδίζοντας παράλληλα, εκτός από το χάλκινο μετάλλιο, τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu, που θα πραγματοποιηθεί στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τον προσεχή Απρίλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΣ Jiu Jitsu Μυτιλήνης αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους στη χώρα μας και μάλιστα, στο πρόσφατο Διεθνές Τουρνουά Ακρόπολις πανηγύρισε συνολικά τέσσερα μετάλλια. Συγκεκριμένα, στη διοργάνωση έλαβαν μέρος περισσότεροι από 1500 αθλητές από 19 χώρες, ανάμεσά τους και έξι αθλητές από τη Λέσβο.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Χριστίνα Ματζιαρλή (12 ετών) στην κατηγορία -30 κιλά στο Fighting Jiu Jitsu και ο Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου στην κατηγορία -9 ετών, επίσης στο Fighting Jiu Jitsu. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν η Δέσποινα Ματζιαρλή (15 ετών) στην κατηγορία -45 κιλά στο Fighting Jiu Jitsu και ο Ιωάννης Αθηναίος (15 ετών) στα -55 κιλά  στο Newaza Jiu Jitsu. Καλό πλασάρισμα στην 4η θέση είχε ο Τάσος Μπιτίνης, ενώ ο Μιχάλης Ζαφειρέλλης στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από τους αγώνες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey