Έξι μετάλλια για τον ΑΣ Tae Kwon Do Μυτιλήνης

25/02/2013 - 12:34 Τελευταία τροποποίηση στις 25/02/2013 - 13:05

TaeKwonDo_Mytilinis_Aerodromio1Μετά τις επιτυχίες του Α.Σ. Tae Kwon Do Μυτιλήνης στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Συλλόγων, ήρθαν και νέες διακρίσεις στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Taekwondo της ΕΤΑΝ, με τους Μυτιληνιούς αθλητές και αθλήτριες να κατακτούν συνολικά ένα ασημένιο μετάλλιο και έξι χάλκινα.

Το πρωτάθλημα ολοκλρώθηκε στη την περασμένη παρασκευή (22/2) και συμμετείχαν σε αυτό γεννηθέντες από το 2000 έως το 2002, της κατηγορίας παίδων - κορασίδων.

Από το Α.Σ. Tae Kwon Do Μυτιλήνης έλαβαν μέρος συνολικά 14 αθλητές. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Γρηγοριλία Κυριακίδη, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Ελένη Βασιλέλλη, η Αθηνά Δάλλα, ο Νικηφόρος Δούκας, η Ιωάννα Μιχαλακέλλη, η Μαργαρίτα Παπασωτηρίου και ο Μανώλης Σουβατζόγλου.

Κατά την άφιξη της αποστολής στο Αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" της Μυτιλήνης, ο προπονητής του Α.Σ. Tae Kwon Do Μυτιλήνης Ανδρέας Αληφραγκής δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος από την καλή εμφάνιση όλων των μικρών νέων αθλητών και τις διακρίσεις τους για πρώτη φορά, καθώς και από τους γονείς που τους συνόδευσαν στους πρώτους τους αγώνες."

(Ρεπορτάζ: radiolesvosnews.gr)

TaeKwonDo_Mytilinis_Aerodromio2TaeKwonDo_Mytilinis_Aerodromio3

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey