Με τις… μπάντες! [pics]

08/03/2017 - 17:13 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2017 - 17:24

Περισσότεροι από 1.500 θεατές παρακολούθησαν το σαββατοκύριακο τους αγώνες «Drag & Drift», που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Μυτιλήνης στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Πολιχνίτου, προσφέροντας θέαμα τόσο στους τέσσερις, όσο και στους δύο τροχούς!

Λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού κάθε ηλικίας κατέκλυσαν από άκρη σε άκρη το χώρο του στρατιωτικού αεροδρομίου, βλέποντας από πολύ κοντά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η μυρωδιά από τα καμένα ελαστικά, κομμάτια των οποίων διαλύονταν κυριολεκτικά στον αέρα, πολλά γκάζια, ακόμα περισσότερος καπνός και η αδρεναλίνη χτύπησε… κόκκινο! Ήταν αναμφίβολα μια από τις σημαντικότερες και εντυπωσιακότερες επιδείξεις δεξιοτήτων «Drift & Drag», με παρουσία αρκετών οδηγών εντός, αλλά και εκτός, Λέσβου.

Συνολικά έλαβαν μέρος 41 οδηγοί στη διοργάνωση, αρκετοί εκ των οποίων ταξίδεψαν στη Λέσβο από τη γειτονική Χίο και κάποιοι από τη Σάμο, αλλά και την Αθήνα. Στον Πολιχνίτο πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακοί αγώνες πλαγιολίσθησης (Drift), ατομικής χρονομέτρησης (GP Tuning), αλλά  και αγώνες ατομικής επιτάχυνσης auto & moto (Drag day), κλέβοντας τις εντυπώσεις και τις δύο ημέρες διεξαγωγής τους.

Φωτογραφίες | postarw.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey