Rally Sprint απο το ΜΟΣΥΛ

09/12/2011 - 14:44 Τελευταία τροποποίηση στις 09/12/2011 - 14:55

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ. Σ πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στον ΜΟΣΥΛ με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο να επανεκλέγεται για έβδομη συνεχόμενη φορά στην Προεδρία του συλλόγου. Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Γιώργος Δημόπουλος ενώ στην θέση του Γ. Γ επανεξελέγη η Πουλχερία Καβούρη.

Το πενταμελές Δ.Σ συμπληρώνουν οι κ. Μακρής και Χαραλαμπής. Επόμενος στόχος του συλλόγου σε αγωνιστικό επίπεδο είναι πλέον είναι η διάδοση τις υποκατηγορίας αγώνων ράλι σπριντ.

Στα πλαίσια της απομάκρυνσης των οδηγών της Λέσβου απο αυτοσχεδίους αγώνες και επικίνδυνες καταστάσεις ο ΜΟΣΥΛ προτίθεται να διοργανώσει αγώνες ράλι σπριντ σε τοπικό πρωταθλημα εφόσον υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον απο τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτοσχεδίους αγώνες. Η υποκατηγορία αγώνων ράλι σπριντ είναι ένας αγώνας απόστασης δώδεκα τουλάχιστον χιλιομέτρων τα οποία γίνονται σε δυο σκέλη των έξι χιλιόμετρων σε χωμάτινο ή ασφάλτινο τερέν.

Ο ΜΟΣΥΛ απο τον Οκτώβριο του 2006 έχει διοργανώσει 12 (διήμερους) αγώνες ράλι τύπου WRC με το 90% των οδηγών να είναι απο διάφορα μέρη τις Ελλάδος. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι αγωνιστικές μοτοσικλέτες με άδεια κυκλοφορίας, καθώς και όλες οι μοτοσικλέτες διπλής χρήσεως (on-off) τυπου xt, tt, serow, dt, τις yamaha, kmx, kdx, sherpha, klx, klr τις kawasaki dr, free wind suzuki, ktm 640, 690, xr, τις honda κλπ.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να έχουν περάσει απο ιατρικές εξετάσεις ενώ θα ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ειδικά μηχανήματα εάν είναι καλά στην υγεία τους και είναι σε θέση να αγωνιστούν όπως γίνεται και με αλλά μέλη του ΜΟΣΥΛ. Ο χρόνος εξάσκησης είναι πολύ λιγότερος απο τα αλλά αγωνίσματα, χρειάζεται πολύ λιγότερη φυσική κατάσταση (ενώ θα δίνονται και προγράμματα βελτίωσης φυσικής κατάστασης για όσους χρειάζονται), ενώ το σπουδαιότερο όλων είναι οτι έχει μηδενικά έξοδα συμμετοχής και συντηρήσεως της μοτοσικλέτας. 

Σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση και διοργανωθεί τοπικό πρωταθλημα ράλι σπριντ, ο πρωταθλητής θα πάρει χρηματικό έπαθλο 700 ευρώ, ο δεύτερος 600 ευρώ και ο τρίτος 500 ευρώ, ενώ τα ίδια θα ισχύσουν εφόσον γίνει και κατηγορία γυναικών.

Ο πρόεδρος, η διοίκηση και τα μέλη του ΜΟΣΥΛ καλούν τους συμπολίτες μας να μη θυσιάζουν τη σωματική τους ακεραιότητα και τη ζωή τους για λίγα δευτερόλεπτα άσκοπου εντυπωσιασμού, συμμετέχοντας σε αυτοσχεδίους αγώνες, ελιγμούς κλπ, αλλά τους καλούν να δουν την μοτοσικλέτα απο τη θετική της πλευρά, συμμετέχοντας σε αγώνες με έπαθλα, κύπελλα και φυλασσόμενες κλειστές διαδρομές στην κυκλοφορία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey